Acties

Windvaste Ritsscreen met gratis Somfy afstandbediening!

Screens zijn de ideale zonwering om opwarming binnen te voorkomen, de doorkijk naar buiten blijft behouden terwijl de kijk naar binnen wordt beperkt. Onze windvaste zonwering kunt u 365 dagen per jaar gebruiken om de zon uit uw huis te houden, maar ook om de wind uit uw overkapping te houden! Deze uiterst windvaste zonwering leveren wij nu met gratis Somfy afstandbediening, volledig draadloos te bedienen;

  • perfecte warmtewering door de zon buiten te houden
  • zicht naar buiten blijft behouden
  • ook leverbaar met verduisterende doeken
  • geen klapperende of gescheurde doeken door RITS techniek
  • geen opening tussen doek en geleider; insectenwerend
  • leverbaar in alle RAL kleuren
  • keuze uit meer dan 100 doekkleuren
  • kwaliteit Somfy motor met gratis afstandbediening
  • vijf jaar volledige garantie en service

Kiest u voor kwaliteit die nog nooit zo voordelig was? Twijfel dan niet langer en breng een bezoek aan onze showroom of vraag bij ons geheel vrijblijvend een offerte aan!

Deze actie loopt tot en met 30 april 2019.

20% korting op de gehele collectie House of Happiness!

In de maanden maart en april geven wij 20% korting op de gehele collectie vitrage, inbetweens en overgordijnen van de House of Happiness collectie.

We hebben een ruime stoffencollectie, van klassiek tot trendy en van eenvoudig tot zeer exclusief. Door de stalen mee te nemen en in uw eigen interieur de juiste kleur te bepalen, kunt u de perfecte keuze maken!

Zowel de rails als de vitrage en overgordijnen worden op vakkundige wijze op maat gemaakt en bij u geplaatst, dit verzorgen wij compleet voor u.

Kiest u voor kwaliteit die nog nooit zo voordelig was? Twijfel dan niet langer en breng een bezoek aan onze showroom of vraag bij ons geheel vrijblijvend een offerte aan!

Deze actie is geldig tot 30 april 2019.

Showroom

Onze producten ervaart u het beste in een showroom, overzichtelijk, op ware grootte en volledig ingericht. Beleef het zelf en kom langs in Heesch, bij Oss. Voor zonwering in omgeving Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen en Tiel moet u bij Deco Zonwering zijn.

Profiteer tijdens onze herfstvoordeel-actie van een hoge korting op onze elektrische rolluiken. Alle elektrische rolluiken worden nu GRATIS uitgevoerd met een SOMFY OXIMO MOTOR met veiligheidspakket en afstandbediening!

Kiest u voor kwaliteit die nog nooit zo voordelig was? Twijfel dan niet langer en breng een bezoek aan onze showroom of vraag bij ons geheel vrijblijvend een offerte aan!

Referenties

Bekijk foto’s van onze trotse referenties

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer