Acties

Een fluisterstille Somfy motor?

Zou u graag wat minder euro’s kwijt zijn aan de energierekening? Voelt u zich niet altijd veilig? Ligt u weleens wakker van geluiden rondom het huis? Dan is een rolluik wat voor u! Naast zonwerend is een rolluik namelijk ook warmtewerend, geluidswerend, inbraakvertragend en sterk isolerend!

Wij hebben nu een actie op onze rolluiken! Een gratis upgrade van onze rolluiken, van een Oximo IO motor naar een RS100 IO motor! Deze upgrade bevat een hoge kwaliteit Somfy RS100 IO motor die fluisterstil zijn werk doet. De voordelen van deze Somfy RS100 IO motor;

Fluisterstil
De Somfy RS100 IO rolluikmotor is ongekend stil. Zowel van binnen als van buiten hoort u de motor bijna niet bij het openen en het sluiten van uw rolluiken. En plaatst u de motor in de langzame “discrete modus” dan worden uw rolluiken zelfs nog stiller. Hiervoor gebruikt u een optionele Somfy smoove IO zender.

Eenvoudig en soepel
De RS100 IO start en stopt uiterst beheerst door de Soft start en Soft stop functie. Hiermee beschermt u en verlengt u de levensduur van uw rolluik. De motor kan ook in de discrete modus worden bediend, hierdoor opent en sluit het rolluik langzamer waardoor u het rolluik nauwelijks nog hoort.

Veilig
De combinatie van de Somfy motortechnologie en de verbinding van de motor met het rolluik zorgt dat een druk van meer dan 100kg kan worden weerstaan. Door deze optilbeveiliging en zware aluminium lamellen met vulling werken onze rolluiken als goed hang en sluitwerk. Dit zorgt voor een prima preventieve werking tegen inbraak in uw woning.

rolluik actie Somfy RS100 io, Deco Zonwering

Lange levensduur
Door de obstakeldetectie stopt het rolluik wanneer het geblokkeerd wordt of wanneer het rolluik zit vastgevroren. Dit voorkomt schade aan het rolluik en aan de motor.

7 jaar garantie
7 jaar garantie op de Somfy RS100 IO motor.

Comfortabel en connected
Volledig beveiligde IO-homecontrol technologie met optimale betrouwbaarheid van het radiosignaal. De optionele app bediening zorgt ervoor dat u alle aangesloten producten in en rond uw huis via uw smartphone of tablet, waar ook ter wereld, kunt monitoren en bedienen.

Meer weten over deze fantastische actie? Het geluid zelf ervaren in onze showroom? Wij ontvangen u graag in onze showroom, bij voorkeur op afspraak, om het verschil te laten horen en vrijblijvend een advies te geven en een offerte uit te werken. Deze actie is verlengd en loopt tot en met 31 maart 2023.

Windvaste Deco Zip screen met gratis afstandbediening!

Screens zijn de ideale zonwering om opwarming binnen te voorkomen, de doorkijk naar buiten blijft behouden terwijl de kijk naar binnen wordt beperkt. Onze windvaste zonwering kunt u 365 dagen per jaar gebruiken om de zon uit uw huis te houden, maar ook om de wind uit uw overkapping te houden! Deze uiterst windvaste zonwering leveren wij nu met gratis Somfy afstandbediening, volledig draadloos te bedienen;

  • perfecte warmtewering door de zon buiten te houden
  • zicht naar buiten blijft behouden
  • ook leverbaar met verduisterende doeken
  • geen klapperende of gescheurde doeken door RITS techniek
  • geen opening tussen doek en geleider; insectenwerend
  • leverbaar in alle RAL kleuren
  • keuze uit meer dan 100 doekkleuren
  • kwaliteit Somfy IO motor met gratis afstandbediening
  • vijf jaar volledige garantie en service

Kiest u voor kwaliteit die nog nooit zo voordelig was? Twijfel dan niet langer en breng een bezoek aan onze showroom of vraag bij ons geheel vrijblijvend een offerte aan!

Deze actie is wegens succes verlengd en loopt tot en met 31 maart 2023.

Showroom

Onze producten ervaart u het beste in een showroom. Onze showroom is overzichtelijk, op ware grootte en volledig ingericht. Beleef het zelf en kom langs in onze showroom in Heesch, bij Oss. Voor uw perfecte zonwering in de omgeving Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen en Tiel moet u bij Deco Zonwering zijn.

Offerte aanvragen