Neem contact met ons op

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Bezoek onze volledig vernieuwde binnen- en buitenshowroom in Heesch

Deco Zonwering
Nieuwstraat 19a
5384 TC Heesch
Tel: 0412 480 490
Mail: info@decozonwering.nl

KvK nummer: 171.62.038
BTW nummer: NL8129.24.460.B.01
IBAN: NL27 RABO 0137 1338 04

Ons privacy statement

Openingstijden (uitsluitend op afspraak)

Maandag, donderdag en vrijdag van 10.00u tot 17.00u
Zaterdag van 9.00u tot 15.00u

Op overige dagen en tijden ontvangen wij u graag op afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u hebben om een goed advies te geven.

Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8.00u tot 20.00u.

—–
Coronavirus maatregelen;

Onze showroom is geopend tijdens onze normale openingstijden, alleen ontvangen wij u uitsluitend op afspraak, dit om grote aantallen bezoekers te voorkomen. Er worden geen handen geschud. Indien er meerdere bezoekers tegelijk zijn, dient u gepaste afstand te houden, het aantal contacten wordt hiermee tot een minimum beperkt.

Afspraken bij u thuis (inmeten/monteren/repareren)
De meeste werkzaamheden kunnen wij uitvoeren zonder persoonlijk contact of met inachtneming van een minimale afstand van 2 meter.

Uiteraard willen wij u en onze medewerkers maximaal beschermen tegen besmetting. Wanneer u verschijnselen van koorts of verkoudheid vertoont, verzoeken wij u om uw bezoek uit te stellen of de gemaakte afspraak bij u thuis te verzetten.

Wij volgen de actualiteiten op de voet en voor zover de maatregelen van het RIVM het toelaten, zullen wij onze werkzaamheden zoveel mogelijk door laten gaan. Met warmere en zonnigere dagen in het vooruitzicht, blijven wij ervoor zorgen u te helpen zich voor te bereiden op de hogere temperaturen die komen gaan.
—–