Deco Zonwering, over ons

Deco Zonwering is sinds 2004 gevestigd aan de Nieuwstraat 19a in Heesch. In de moderne en heldere binnenshowroom en de volledig vernieuwde buitenshowroom, is onze totale collectie overzichtelijk tentoongesteld. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom om u van persoonlijk advies te kunnen voorzien.

Assortiment

Ons assortiment bestaat naast zonneschermen, knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen en screens, uit rolluiken, garagedeuren, terrasoverkappingen, horren en binnenzonwering. Deze laatste categorie, ook bekend als raambekleding of raamdecoratie, omvat rolgordijnen, jaloezieën, verticale lamellen, vouwgordijnen, duettes, plissés etc.

Vertrouwde merken

U treft bij ons de vertrouwde merken. In het geval van buitenzonwering zijn dat Verano, Brustor, Stobag, Somfy, Bubendorff en Renson. In het geval van binnenzonwering zijn dat bece raamdecoratie, Inside, Zonnelux, Velux en Verano.

Eigen montage & service

Kwaliteits producten vragen om deskundige montage en service. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij voor de oplevering zoals u dat wenst. Door een nette en vakkundige montage wordt een lange levensduur gegarandeerd. Aandacht voor detail in onze werkzaamheden zorgt voor het perfecte eindresultaat en voor het jarenlang probleemloos functioneren van onze zonwering.

Zonwering advies

Binnen- en buitenshowroom van Deco Zonwering in Heesch bij Oss, Eindhoven, Nijmegen.

Openingstijden (afspraak maken gewenst)

Wij ontvangen u graag op afspraak in onze binnen- en buitenshowroom!
Wilt u persoonlijk advies door een van onze medewerkers? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvend advies gesprek te reserveren in onze showroom of bij u thuis.

Waarom heeft het onze voorkeur om een afspraak te maken?

  • Geen wachttijden meer, u wordt geholpen op de afgesproken tijd!
  • Geen overvolle showroom meer, u kunt in alle rust rondkijken.
  • Persoonlijk en professioneel advies door een van onze medewerkers.
  • Een nieuwe zonwering uitzoeken lukt niet in 5 minuten, wij nemen echt de tijd voor u.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak in onze showroom om te zien hoe wij uw woongenot kunnen verbeteren.

U kunt een afspraak maken in onze showroom van maandag tot en met zaterdag. Bel of mail ons voor de beschikbare dagen en tijden.

Wij zijn geopend en telefonisch bereikbaar:
Maandag tot en met vrijdag van 09.00u tot 17.30u.
Zaterdag van 09.00u tot 15.00u

Mochten wij niet opnemen tijdens drukke dagen, laat een bericht achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug, u kunt uiteraard ook een mail sturen naar info@decozonwering.nl

Romazo Garant