Onze showroom

Het eindresultaat, daar gaat het bij ons om. Kwaliteit en afwerking zijn onze speerpunten. Daarom vinden wij het belangrijk dat u onze producten ervaart, in een setting waar hier ook op gelet is. In onze showroom ervaart u dan ook echt onze producten, niet op schaal maar op ware grootte in een ingerichte setting. Zo heeft u gelijk een indruk hoe de producten tonen in en om uw eigen huis. Daarnaast kunnen we hier uitgebreid de mogelijkheden bespreken en kijken welke oplossing het mooiste en beste bij u past. We nemen graag echt de tijd voor u, om tot een weloverwogen beslissing te komen. Daarom is een afspraak maken gewenst, al bent u altijd welkom om eens rond te kijken. Wij nodigen u van harte uit in ons vernieuwde showroom.

Onze showroom bevind zich in Heesch, binnen een kwartier te bereiken vanuit Oss, Den Bosch en Nijmegen. Bekijk de route.

Openingstijden

Maandag, donderdag en vrijdag van 13.00u tot 18.00u
Zaterdag van 10.00u tot 16.00u

Maandag 24 februari zijn wij gesloten!

Op overige dagen en tijden ontvangen wij u graag op afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u hebben om een goed advies te geven. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8.00u tot 20.00u.

Referenties

Bekijk foto’s van onze trotse referenties

Impressie van onze showroom

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer