Onze showroom

Het eindresultaat, daar gaat het bij ons om. Kwaliteit en afwerking zijn onze speerpunten. Daarom vinden wij het belangrijk dat u onze producten ervaart, in een setting waar hier ook op gelet is. In onze showroom ervaart u dan ook echt onze producten, niet op schaal maar op ware grootte in een ingerichte en op maat gemaakt situatie. Zo heeft u gelijk een indruk hoe de producten tonen in en om uw eigen huis. Daarnaast kunnen we hier uitgebreid de mogelijkheden bespreken en kijken welke oplossing het mooiste en beste bij u past. We nemen graag echt de tijd voor u, om tot een weloverwogen beslissing te komen. Daarom is een afspraak maken verplicht, zo kunt u in alle rust rond kijken in onze showroom. Wij nodigen u van harte uit in onze vernieuwde showroom.

Onze showroom bevind zich in Heesch, binnen een kwartier te bereiken vanuit Oss, Den Bosch en Nijmegen. Bekijk de route.

** Helaas mogen wij u tot 19 januari niet ontvangen in onze showroom, een afspraak bij u thuis is uiteraard wel gewoon mogelijk. **

Het advies aan huis, inmeet afspraken en montage- en reparatieafspraken blijven wij uitvoeren, dit allemaal met inachtneming van de voorschriften, zo kunnen wij op een veilige manier onze werkzaamheden voortzetten.

Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen in onze showroom

Openingstijden (uitsluitend op afspraak)

Onze binnen- en buitenshowroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken!
Wilt u persoonlijk advies door een van onze medewerkers? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvend advies gesprek te reserveren in onze showroom of bij u thuis.

Waarom zijn wij uitsluitend op afspraak te bezoeken?

  • Geen wachttijden meer, u wordt geholpen op de afgesproken tijd!
  • Geen overvolle showroom meer, u kunt in alle rust rondkijken.
  • Persoonlijk en professioneel advies door een van onze medewerkers.
  • Een nieuwe zonwering uitzoeken lukt niet in 5 minuten, wij nemen echt de tijd voor u.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak in onze showroom om te zien hoe wij uw woongenot kunnen verbeteren.

U kunt een afspraak maken in onze showroom van maandag tot en met zaterdag. Bel of mail ons voor de beschikbare dagen en tijden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Maandag tot en met vrijdag van 09.00u tot 18.00u.
Zaterdag van 09.00u tot 15.00u

Mochten wij niet opnemen tijdens drukke dagen, laat een bericht achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug, u kunt uiteraard ook een mail sturen naar info@decozonwering.nl

Impressie van onze showroom