Onze showroom

Het eindresultaat, daar gaat het bij ons om. Kwaliteit en afwerking zijn onze speerpunten. Daarom vinden wij het belangrijk dat u onze producten ervaart, in een setting waar hier ook op gelet is. In onze showroom ervaart u dan ook echt onze producten, niet op schaal maar op ware grootte in een ingerichte en op maat gemaakt situatie. Zo heeft u gelijk een indruk hoe de producten tonen in en om uw eigen huis. Daarnaast kunnen we hier uitgebreid de mogelijkheden bespreken en kijken welke oplossing het mooiste en beste bij u past. We nemen graag echt de tijd voor u, om tot een weloverwogen beslissing te komen. Daarom is een afspraak maken gewenst, zo kunt u in alle rust rond kijken in onze showroom. Wij nodigen u van harte uit in onze vernieuwde showroom.

Onze showroom bevind zich in Heesch, binnen een kwartier te bereiken vanuit Oss, Den Bosch en Nijmegen. Bekijk de route.

Openingstijden (afspraak maken gewenst)

Wij ontvangen u graag op afspraak in onze binnen- en buitenshowroom!
Wilt u persoonlijk advies door een van onze medewerkers? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvend advies gesprek te reserveren in onze showroom of bij u thuis.

Waarom heeft het onze voorkeur om een afspraak te maken?

  • Geen wachttijden meer, u wordt geholpen op de afgesproken tijd!
  • Geen overvolle showroom meer, u kunt in alle rust rondkijken.
  • Persoonlijk en professioneel advies door een van onze medewerkers.
  • Een nieuwe zonwering uitzoeken lukt niet in 5 minuten, wij nemen echt de tijd voor u.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak in onze showroom om te zien hoe wij uw woongenot kunnen verbeteren.

U kunt een afspraak maken in onze showroom van maandag tot en met zaterdag. Bel of mail ons voor de beschikbare dagen en tijden.

Wij zijn geopend en telefonisch bereikbaar:
Maandag tot en met vrijdag van 09.00u tot 17.30u.
Zaterdag van 09.00u tot 15.00u

Mochten wij niet opnemen tijdens drukke dagen, laat een bericht achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug, u kunt uiteraard ook een mail sturen naar info@decozonwering.nl

Referenties

Bekijk hier onze opgeleverde projecten en lees de ervaringen van onze klanten.

Impressie van onze showroom