Onze showroom

Het eindresultaat, daar gaat het bij ons om. Kwaliteit en afwerking zijn onze speerpunten. Daarom vinden wij het belangrijk dat u onze producten ervaart, in een setting waar hier ook op gelet is. In onze showroom ervaart u dan ook echt onze producten, niet op schaal maar op ware grootte in een ingerichte setting. Zo heeft u gelijk een indruk hoe de producten tonen in en om uw eigen huis. Daarnaast kunnen we hier uitgebreid de mogelijkheden bespreken en kijken welke oplossing het mooiste en beste bij u past. We nemen graag echt de tijd voor u, om tot een weloverwogen beslissing te komen. Daarom is een afspraak maken gewenst, al bent u altijd welkom om eens rond te kijken. Wij nodigen u van harte uit in ons vernieuwde showroom.

Onze showroom bevind zich in Heesch, binnen een kwartier te bereiken vanuit Oss, Den Bosch en Nijmegen. Bekijk de route.

Openingstijden

Maandag, donderdag en vrijdag van 10.00u tot 17.00u
Zaterdag van 9.00u tot 15.00u

Onze vernieuwde binnen- en buitenshowroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken, zodat wij voldoende tijd voor u hebben om een goed advies te geven.

—–
Coronavirus maatregelen;

Onze showroom is geopend tijdens onze normale openingstijden, alleen ontvangen wij u uitsluitend op afspraak, dit om grote aantallen bezoekers te voorkomen. Er worden geen handen geschud. Indien er meerdere bezoekers tegelijk zijn, dient u gepaste afstand te houden, het aantal contacten wordt hiermee tot een minimum beperkt.

Afspraken bij u thuis (inmeten/monteren/repareren)
De meeste werkzaamheden kunnen wij uitvoeren zonder persoonlijk contact of met inachtneming van een minimale afstand van 2 meter.

Uiteraard willen wij u en onze medewerkers maximaal beschermen tegen besmetting. Wanneer u verschijnselen van koorts of verkoudheid vertoont, verzoeken wij u om uw bezoek uit te stellen of de gemaakte afspraak bij u thuis te verzetten.

Wij volgen de actualiteiten op de voet en voor zover de maatregelen van het RIVM het toelaten, zullen wij onze werkzaamheden zoveel mogelijk door laten gaan. Met warmere en zonnigere dagen in het vooruitzicht, blijven wij ervoor zorgen u te helpen zich voor te bereiden op de hogere temperaturen die komen gaan.
—–

Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8.00u tot 20.00u.

Impressie van onze showroom

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer