• Rolluiken

Rolluiken

Het rolluik is terug van weggeweest. Wist u dat rolluiken veel meer buiten houden dan alleen ongewenste blikken? Bent u op zoek naar rolluiken? Wij hebben een brede selectie rolluiken van diverse merken. Wat dacht u van een dakraam rolluik, rolpoort, jaloezie rolluik, een solar rolluik of een rolluik en hor in één. Wilt u advies over welk rolluik het beste past in uw situatie? Wij helpen u graag, aan huis of in onze showroom.

Voordelen van onze rolluiken

  • Het huis zomers lekker koel
  • Uw ruimtes heerlijk donker
  • Een goede akoestische isolatie
  • Zorgen voor de perfecte privacy
  • Werken inbraakvertragend
  • Isolerend in de winter

Wat vinden onze klanten?

Goed advies gekregen en uiteindelijk gekozen voor de Solar uitvoering rolluiken. Ruim binnen de afgesproken levertijd geïnstalleerd door kundige medewerkers. Kortom: dit bedrijf kunnen we zeker aanbevelen!

Goed advies in de showroom en bij het inmeten, netjes gewerkt, super tevreden met de solar rolluiken boven (geruisloos, duurzaam en geen lelijke kabelgoten) en de elektrische beneden.

Wij zijn heel erg tevreden over het hele traject m.b.t. de geleverde rolluiken. We kregen een eerlijk en goed. De gemaakt afspraken worden netjes nagekomen en wij zijn erg blij met de nieuwe rolluiken die door Deco snel en netjes zijn geïnstalleerd.

Showroom

Onze producten ervaart u het beste in een showroom. Onze showroom is overzichtelijk, op ware grootte en volledig ingericht. Beleef het zelf en kom langs in onze showroom in Heesch, bij Oss. Voor uw perfecte zonwering in de omgeving Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen en Tiel moet u bij Deco Zonwering zijn.

Offerte aanvragen

Waarom Deco Zonwering?

Iedere situatie is anders en Gerwin en André weten dit als geen ander. Met een vast team van zonwering specialisten, met meer dan 40 jaar ervaring in het vak, helpen wij u van advies tot nazorg.

Bij Deco Zonwering geven wij persoonlijk advies afgestemd op uw woning of bedrijf met uitleg van materialen, opties en garanties afgestemd op uw budget. Zo komen we bij u langs voor een situatie schets, stellen we gerichte vragen en vertalen deze naar de beste oplossingen voor jou.

100% tevredenheid

Vanuit Deco streven wij naar een 100% tevredenheid, vanaf uw vraag, ons advies, de uitvoering en nazorg.

Wilt u weten wat wij voor uw situatie, vragen of wensen kunnen betekenen? Neem contact met ons op, maak een afspraak in onze showroom en ervaar het verschil. Wij nodigen u van harte uit.