Horren en hordeuren

Last van vliegen of muggen in huis? Een goede hordeur beschermt u tegen deze ongemakken. Met vele opties hebben wij een geschikte oplossing voor ieder soort raam. Bekijk ze hieronder of kom eens langs in onze showroom.

Verschillende soorten hordeuren

Bij Deco Zonwering hebben we een breed assortiment van allerlei hordeuren en plisse hordeuren. Zo kunt u kiezen voor een vaste hordeur, schuifhordeur, plissehordeur, plissefit hordeur of rolhordeur. Laat u goed adviseren in onze showroom, wij zijn uw unilux horrenspecialist als u een hordeur wilt kopen!

Referenties

Bekijk hier onze opgeleverde projecten en lees de ervaringen van onze klanten.

Showroom

Onze producten ervaart u het beste in een showroom. Onze showroom is overzichtelijk, op ware grootte en volledig ingericht. Beleef het zelf en kom langs in onze showroom in Heesch, bij Oss. Voor uw perfecte zonwering in de omgeving Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen en Tiel moet u bij Deco Zonwering zijn.

Offerte aanvragen

Waarom hordeuren van Deco Zonwering?

Iedere situatie is anders, Gerwin en André weten dit als geen ander. Met een vast team van zonwering specialisten, met meer dan 40 jaar ervaring in het vak, helpen wij u van advies tot nazorg.

Wij geven persoonlijk advies afgestemd op uw woning of bedrijf met uitleg van materialen, opties en garanties afgestemd op uw budget. Zo komen we bij u langs voor een situatie schets, stellen we gerichte vragen en vertalen deze naar de beste oplossingen.

100% tevredenheid

Vanuit Deco streven wij naar een 100% tevredenheid, vanaf uw vraag, ons advies, de uitvoering en nazorg.

Wilt u weten wat wij voor uw situatie, vragen of wensen kunnen betekenen? Maak een afspraak in onze showroom en ervaar het verschil. Wij nodigen u van harte uit.