Openingstijden

Binnen- en buitenshowroom Deco Zonwering

Onze vernieuwde binnen- en buitenshowroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken op:

Maandag, donderdag en vrijdag van 10.00u tot 17.00u
Zaterdag van 9.00u tot 15.00u

—–
Coronavirus maatregelen;

Onze showroom is geopend tijdens onze normale openingstijden, alleen ontvangen wij u uitsluitend op afspraak, dit om grote aantallen bezoekers te voorkomen. Er worden geen handen geschud. Indien er meerdere bezoekers tegelijk zijn, dient u gepaste afstand te houden, het aantal contacten wordt hiermee tot een minimum beperkt.

Afspraken bij u thuis (inmeten/monteren/repareren)
De meeste werkzaamheden kunnen wij uitvoeren zonder persoonlijk contact of met inachtneming van een minimale afstand van 2 meter.

Uiteraard willen wij u en onze medewerkers maximaal beschermen tegen besmetting. Wanneer u verschijnselen van koorts of verkoudheid vertoont, verzoeken wij u om uw bezoek uit te stellen of de gemaakte afspraak bij u thuis te verzetten.

Wij volgen de actualiteiten op de voet en voor zover de maatregelen van het RIVM het toelaten, zullen wij onze werkzaamheden zoveel mogelijk door laten gaan. Met warmere en zonnigere dagen in het vooruitzicht, blijven wij ervoor zorgen u te helpen zich voor te bereiden op de hogere temperaturen die komen gaan.
—–

De overige dagen zijn wij onderweg om onze klanten te voorzien van nieuwe zonwering en ontvangen wij u graag op afspraak. Door het maken van een afspraak hebben wij voldoende tijd voor u om een goed advies te geven. Het is dan niet mogelijk om onze binnen- en buitenshowroom te bezoeken zonder afspraak.

Wij zijn maandag t/m zaterdag altijd telefonisch bereikbaar vanaf 08.00u tot 20.00u, mochten wij niet opnemen, laat een bericht achter en wij bellen u uiteraard zo snel mogelijk terug.

Onze binnen- en buitenshowroom is volledig vernieuwd en geeft u een kijkje in de zonnige wereld van de verschillende zonweringsproducten. Een showroom vol inspiratie en innovaties!

Onze producten ervaar je het beste in een showroom, overzichtelijk, op ware grootte en volledig ingericht. Beleef het zelf en kom langs in Heesch, bij Oss. Voor zonwering in omgeving Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen en Tiel moet je bij Deco Zonwering zijn.