Romazo Garant

Wij van Deco Zonwering bieden u de mooiste producten aan op het gebied van zonwering, rolluiken en andere systemen voor het buitenleven. Om u als klant de beste ervaring te geven, is Romazo Garant opgezet! Romazo Garant biedt u vijf zekerheden, zodat u jarenlang plezier heeft van uw producten.

Zo heeft Romazo, het Romazo Garant keurmerk in het leven geroepen en werken ze alleen maar samen met Romazo Garant Specialisten. Een onafhankelijk extern bureau controleert periodiek of deze bedrijven blijven voldoen aan de eisen om het keurmerk te bemachtigen of om zichzelf een Romazo Garant Specialist te mogen noemen. U kunt ervan op aan: uw Romazo Garant Specialist biedt alle zekerheden die u nodig heeft!

Romazo Garant Specialist

Uw Romazo Garant Specialist is lid van Romazo Professionals, de branchevereniging van specialisten in zonwering, rolluiken en systemen voor het buitenleven. De Romazo-leden hebben vakmanschap, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Het zijn de enige bedrijven die het Romazo Garant Keurmerk mogen voeren.

Romazo Garant

Romazo Garant Keurmerk

Met de vijf zekerheden van het Romazo Garant Keurmerk heeft u gegarandeerd jarenlang gemak en plezier van uw zonwering. Specialisten die het Romazo Garant Keurmerk voeren bieden unieke garanties ten aanzien van kwaliteit, installatie en duurzaamheid. Het Romazo Garant Keurmerk wordt alleen toegekend aan bedrijven die voldoen aan strenge criteria op het gebied van wet- en regelgeving, bedrijfsvoering, opleidingen, duurzaamheid en klantvriendelijkheid.

Romazo Garant