Blog

Romazo Garant

Wij willen het beste bieden aan onze klanten, daar hoort in onze ogen het Romazo Garant keurmerk bij. Door het keurmerk te behalen kunnen we onze klanten de zekerheid bieden die ze verdienen na de aankoop van een product. Sinds heden voldoet Deco Zonwering aan de strenge kwaliteitseisen van Romazo en hebben wij het Romazo Garant keurmerk behaald!

Verschil infrarood en gas terrasverwarming

De tijd is aangebroken dat de zon steeds sneller weer onder gaat. Terwijl de dagen, meer dan eens, nog warm en prettig aanvoelen, voelen de avonden dan al snel wat kouder als de zon weg is. Toch wil je een mooie zomeravond hierdoor niet laten verpesten. Gelukkig biedt een terrasverwarming uitkomst, maar kiest u voor een terrasverwarming op gas of infrarood?

Voorkom insecten in huis

Nederland kent een heerlijke zomer dit jaar. Dagen achter elkaar hebben we genoten van warme en zonnige buitenlucht. De warmte houdt u overdag buiten door de ramen en deuren gesloten te houden. Later op de dag, als men geniet van een iets koelere zomeravond, wordt het huis afgekoeld door alles wagenwijd open te zetten. Als je dan naar binnen gaat, ontdekt u dat u een fout heeft gemaakt. Een huis vol vliegjes, muggen, spinnen en ander ongedierte als eindresultaat. Horren en hordeuren dienen als gemakkelijke oplossing voor dit probleem.

Zonwering aluminiumfolie

Het is de vraag van het moment. Wat is de beste manier om uw woning koel te houden. Met de bloedhete temperaturen van de afgelopen dagen speelt die vraag bij vele huisbezitters door het hoofd. In elke stad of dorp zijn er wel niet interessante geïmproviseerde oplossingen te vinden, maar waarom improviseren als u de komende jaren kunt genieten van ‘normale’ zonwering.

Terrasoverkapping

Het kwik is de afgelopen dagen flink gestegen in Nederland en mogelijk zetten de hoge (tropische) temperaturen zich de komende weken verder voort. Hoewel het overgrote gedeelte van Nederland altijd uitkijkt naar een warme en zonnige zomer, is het niet altijd fijn om op uw terras te zitten onder een bloedhete brandende zon.

Deco Zip screen windvast

Het zonnetje begint weer te schijnen, en het is heerlijk om buiten te zitten. Door het prachtige weer is de temperatuur lekker warm. In de avond kan het echter toch wat afkoelen wanneer de zon onder is en het wat begint te waaien. Het is dan wat minder aangenaam om nog buiten in de tuin te zitten.