Blog

Zonwering van Bubendorff

Zonne-energie is de toekomst. Overweeg je rolluiken voor je woning, ga je kiezen voor solar-rolluiken of juist niet? Wat zijn de voordelen en zijn er ook nadelen? Advies is in deze erg belangrijk, wij leggen je een aantal zaken uit voor een goede keuze.

Waarom kiezen voor paneelgordijnen?

Wilt u een ruimte verdelen in twee gedeeltes? Of op een speelse wijze een keuken of kast afsluiten van de rest van de ruimte? Dan bieden paneelgordijnen de oplossing. Het zorgt niet alleen voor een luxe sfeer, maar ook voor een ordelijk aanzicht. Maar wat zijn paneelgordijnen precies? En waarom zou u voor paneelgordijnen kiezen? Daar vertellen we u graag meer over.

Waarom de keuze maken voor solar zonwering?

Zonwering fungeert niet alleen voor het weren van zon, maar ook voor het tegengaan van inbraak, privacy en warmte of kou. Solar zonwering doet dit allemaal, terwijl het werkt op zonne-energie. Het is dus een duurzamere optie dan normale zonwering. Maar welke soorten solar zonweringen zijn er? Daar vertellen we u graag meer over.

Waarom kiezen voor balkonzonwering?

Wilt u op een warme zomerdag of juist op een regenachtige dag gebruik maken van uw balkon? Dan is de juiste zonwering voor uw balkon een goede oplossing. Maar welke mogelijkheden zijn er allemaal? En wat zijn voor- en nadelen van zonwering op een balkon? In dit artikel vertellen wij u hier meer over.

Hoe kunt u uw huis verduurzamen?

Tegenwoordig houden veel mensen zich bezig met het verduurzamen van hun huis. Er zijn veel mogelijkheden om uw huis te verduurzamen, welke we uitlichten in dit artikel.  Ook vertellen we waar u in kunt investeren om uw huis duurzamer te maken.

Wooninspiratie verticale lamellen

Twijfelt u nog welke raambekleding u wilt gebruiken voor uw huis? Heeft u bijvoorbeeld een groot of klein raam, waardoor u niet weet welke lamellen daar geschikt voor zijn? Verticale lamellen kunnen op elk gewenste maat worden gemaakt en zijn dus geschikt voor elk raam. In dit artikel vertellen wij meer over de mogelijkheden.