Blog

verano uitvalscherm bij deco zonwering

Bent u op zoek naar de ideale oplossing om uw huis of bedrijf te beschermen tegen de intense zon en tegelijkertijd een comfortabele buitenruimte te creëren? Bij Deco Zonwering begrijpen we het belang van het vinden van de juiste balans tussen functionaliteit, stijl en duurzaamheid als het gaat om zonwering. In dit artikel gaan we dieper in op de verschillen tussen knikarmschermen en uitvalschermen; twee veelvoorkomende opties met elk hun eigen unieke voordelen.

Somfy Solar screens

Een van de meest gebruikelijke opties voor zonwering in combinatie met openslaande deuren is het zonnescherm, ook wel terrasscherm genoemd. Een zonnescherm biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere zonweringsopties zoals jaloezie rolluiken, screens of binnen raamdecoratie, welke we later in dit artikel verder onder de loep zullen nemen.

Ventosol screens van Stobag

Zonwering voor een overkapping, serre of veranda is essentieel om maximaal comfort en functionaliteit te bieden aan deze ruimtes. Zo kunt u altijd genieten van een ontspannen middag met een goed boek of een gezellig etentje met vrienden. De juiste zonwering kan namelijk net dat ene verschil maken tussen een aangename ervaring en het ongemak door felle zonnestralen of hitte.

Het is dan belangrijk dat u zelf de controle heeft over de lichtinval in huis. Deze is te regelen met verschillende vormen van raamdecoratie en zonwering. Daarnaast hebben deze soorten raamdecoratie en zonwering nog meer unieke eigenschappen. In dit blog laten we u zien welke raamdecoratie of zonwering geschikt is om zelf de lichtinval te regelen in huis.

Rolluiken Deco Zonwering Heesch 1

De dagen worden korter en de nachten worden langer. Tijdens de donkere herfst- en winterperiodes grijpen inbrekers hun kans om onopvallend hun werk te doen. Door te investeren in rolluiken verkleint u de kans op een woninginbraak. Wij leggen u graag uit waarom!

Screens met Somfy automatisering - Deco Zonwering

In een tijdperk waarin technologie onze huizen steeds slimmer maakt, biedt Somfy Smart Home-oplossingen voor raamdecoratie en buitenzonwering. Deze innovatieve systemen stellen huiseigenaren in staat om hun smart raamdecoratie, smart zonwering en smart jaloezieën moeiteloos te bedienen en te automatiseren, wat resulteert in een ongekend niveau van comfort en gemak. Deco Zonwering is al jarenlang gespecialiseerd in de slimme oplossingen die topmerk Somfy biedt om uw raamdecoratie voor binnen- en buitengebruik volledig te automatiseren.