Blog

Welke hordeur kies ik bij een schuifpui?

In de zomer zijn we veel buiten in onze tuin of op ons balkon. Met name een schuifpui is ideaal om in de warme zomermaanden de tuin bij uw huis te betrekken. Dan wilt u natuurlijk niet dat vervelende insecten, zoals vliegen en muggen, uw huis ongewenst binnentreden. Hordeuren of horren zijn hiervoor een prima oplossing. Maar, hoe werkt dat bij een schuifpui? In dit blog bespreken we de mogelijkheden en geven we tips.

Als we de voor- en nadelen bekijken van verduisterende screens en rolluiken komen er duidelijke verschillen naar voren. Naast compleet verschillende systemen, zorgen ook de materialen voor wat verschillen.

Welke raambekleding houdt warmte buiten uitgelicht

We kennen het helaas allemaal, slapeloze nachten en plakken op de bank: het is té warm in huis! En zodra de warmte eenmaal binnen is en in de stenen is getrokken, gaat de warmte er niet zomaar meer uit. U kunt een airco aanschaffen, een waaier of rolluiken, maar u kunt ook kiezen voor nieuwe raamkleding die de warmte zo goed mogelijk buiten houdt.

Welke raamdecoratie kies ik bij een draaikiepraam?

Nieuwbouwhuizen schieten als paddenstoelen uit de grond. Nieuwbouwhuizen zijn tegenwoordig allemaal voorzien van draaikiepramen. Het ziet er mooi uit, kan zowel horizontaal als verticaal geopent worden, het biedt verschillende ventilatiestanden en de buitenkant van een draaikiepraam kan van binnenuit gelapt worden. Toch brengt een draaikiepraam ook een flinke uitdaging met zich mee: raamdecoratie. Lang niet alle raamdecoratie is geschikt voor draaikiepramen. Welke raamdecoratie kiest u bij een draaikiepraam?

Romazo Garant

Wij willen het beste bieden aan onze klanten, daar hoort in onze ogen het Romazo Garant keurmerk bij. Door het keurmerk te behalen kunnen we onze klanten de zekerheid bieden die ze verdienen na de aankoop van een product. Sinds heden voldoet Deco Zonwering aan de strenge kwaliteitseisen van Romazo en hebben wij het Romazo Garant keurmerk behaald!

Verschil infrarood en gas terrasverwarming

De tijd is aangebroken dat de zon steeds sneller weer onder gaat. Terwijl de dagen, meer dan eens, nog warm en prettig aanvoelen, voelen de avonden dan al snel wat kouder als de zon weg is. Toch wil je een mooie zomeravond hierdoor niet laten verpesten. Gelukkig biedt een terrasverwarming uitkomst, maar kiest u voor een terrasverwarming op gas of infrarood?