Blog

Ventosol screens van Stobag

Zonwering voor een overkapping, serre of veranda is essentieel om maximaal comfort en functionaliteit te bieden aan deze ruimtes. Zo kunt u altijd genieten van een ontspannen middag met een goed boek of een gezellig etentje met vrienden. De juiste zonwering kan namelijk net dat ene verschil maken tussen een aangename ervaring en het ongemak door felle zonnestralen of hitte.

Het is dan belangrijk dat u zelf de controle heeft over de lichtinval in huis. Deze is te regelen met verschillende vormen van raamdecoratie en zonwering. Daarnaast hebben deze soorten raamdecoratie en zonwering nog meer unieke eigenschappen. In dit blog laten we u zien welke raamdecoratie of zonwering geschikt is om zelf de lichtinval te regelen in huis.

Rolluiken Deco Zonwering Heesch 1

De dagen worden korter en de nachten worden langer. Tijdens de donkere herfst- en winterperiodes grijpen inbrekers hun kans om onopvallend hun werk te doen. Door te investeren in rolluiken verkleint u de kans op een woninginbraak. Wij leggen u graag uit waarom!

Screens met Somfy automatisering - Deco Zonwering

In een tijdperk waarin technologie onze huizen steeds slimmer maakt, biedt Somfy Smart Home-oplossingen voor raamdecoratie en buitenzonwering. Deze innovatieve systemen stellen huiseigenaren in staat om hun smart raamdecoratie, smart zonwering en smart jaloezieën moeiteloos te bedienen en te automatiseren, wat resulteert in een ongekend niveau van comfort en gemak. Deco Zonwering is al jarenlang gespecialiseerd in de slimme oplossingen die topmerk Somfy biedt om uw raamdecoratie voor binnen- en buitengebruik volledig te automatiseren.

duo plissegordijen isolerend deco zonwering

Raamdecoratie is er in allerlei verschillende soorten, stoffen, kleuren en maten. Zo zorgen bijvoorbeeld gordijnen niet alleen voor een bepaalde sfeer in huis, maar hebben zij ook nog andere bijkomende voordelen. Denk hierbij aan verduistering of isolatie. Wanneer u ervoor kiest om isolerende raamdecoratie in huis te hangen, kan dit een positief effect hebben op de energierekening.

inside deco zonwering wave gordijn keuken

U kent het vast wel, foto’s in woonmagazines met van die perfect hangende gordijnen. Een gelijkmatig golvende plooi, zodat het gordijn er altijd keurig en recht bijhangt. De gordijnen met zo’n gelijkmatig golvende plooi worden ook wel wave gordijnen genoemd.