• Buitenzonwering

Buitenzonwering

Bij Deco Zonwering bieden wij verschillende soorten zonwering. Van compacte uitval schermen voor op balkon, tot sierlijke markiezen. Hieronder de ruime selectie die wij u bieden. Maar ook in onze showroom zijn alle opties te bekijken.

Wat vinden onze klanten?

Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Deco zonwering. Ze geven praktische en eerlijke adviezen en werken met goede en mooie producten. Ons zonnescherm is zelfs eerder geleverd dan gepland en er is heel flexibel omgegaan met de montageafspraak. Heldere en duidelijke communicatie. We zijn erg tevreden.

Bij Deco Zonwering zijn ze erg professioneel en vriendelijk. Er wordt geluisterd naar de wens van de klant, gekeken naar haalbaarheid en netjes ingemeten. Vervolgens volgt er een keurige installatie van screens en rolluiken door kundige, vriendelijke en vrolijke monteurs. Bedankt mannen! Al met al erg tevreden en volop aan het genieten van een koele woning nu de eerste zonnestralen komen!

Tijdens onze oriënterende fase zijn wij langs een drietal bedrijven geweest en uiteindelijk gekozen voor Deco. Goede uitleg en er is de tijd genomen om ons mee te nemen in alle mogelijke opties. Het plaatsen verliep ook prima en deskundige uitleg van de heren m.b.t. ons buitenzonnescherm. Deco is zeker een aanrader!

Door Deco is onze serrezonwering geplaatst. We zijn heel erg blij met de service en het resultaat. Helemaal top.

Showroom

Onze producten ervaart u het beste in een showroom. Onze showroom is overzichtelijk, op ware grootte en volledig ingericht. Beleef het zelf en kom langs in onze showroom in Heesch, bij Oss. Voor uw perfecte zonwering in de omgeving Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen en Tiel moet u bij Deco Zonwering zijn.

Offerte aanvragen