• Buitenzonwering

Buitenzonwering

Bij Deco Zonwering bieden wij verschillende soorten zonwering. Van compacte uitval schermen voor op een balkon, tot sierlijke markiezen. Hieronder de ruime selectie die wij u bieden. Maar ook in onze showroom zijn alle opties te bekijken.

Wat vinden onze klanten?

Goede voorlichting van André. Goede prijs ook. Netjes afgeleverd en fijne mannen die de zonwering hebben gehangen. Omdat er nu nog weinig zon is en we de zonwering pas hebben gaan we nog ervaren hoe die bevalt. Maar bij voorbaat al top voor service en aflevering!

Rob en Richard?(weet zijn naam niet meer precies) hebben afgelopen donderdag onze zonwering gehangen. Deze mannen deden dat met plezier en vakmanschap, bovendien waren ze nog heel gezellig. Ook leverde ze nog wat extra service door ook meteen even naar onze piepende screen te kijken, na een smeerbeurt was dat ook opgelost, top!

Ik wilde graag een screen voor mijn veranda en wel zonder paal in het midden…dus dan kom je uit bij een gespecialiseerd bedrijf voor screens van 5m of breder. Een afspraak maken was wel zo fijn, je wordt gelijk geholpen. Je ziet ter plekke wat de mogelijkheden zijn en kreeg ter plekke uitstekend advies.
Offerte werd gemaakt waarna de afspraak kwam om in te meten. Dit was erg plezierig want ook daar kon ik nogmaals vragen stellen. Uiteindelijk kwamen ze het plaatsen en het was geweldig, ik ben er erg blij mee. Alles werd ter plekke netjes afgewerkt en het afval werd meegenomen.

Zeker een aanrader dit bedrijf.

Super tevreden! Werken netjes en nemen al het afval mee! Zeker een aanrader!

Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Deco zonwering. Ze geven praktische en eerlijke adviezen en werken met goede en mooie producten. Ons zonnescherm is zelfs eerder geleverd dan gepland en er is heel flexibel omgegaan met de montageafspraak. Heldere en duidelijke communicatie. We zijn erg tevreden.

Bij Deco Zonwering zijn ze erg professioneel en vriendelijk. Er wordt geluisterd naar de wens van de klant, gekeken naar haalbaarheid en netjes ingemeten. Vervolgens volgt er een keurige installatie van screens en rolluiken door kundige, vriendelijke en vrolijke monteurs. Bedankt mannen! Al met al erg tevreden en volop aan het genieten van een koele woning nu de eerste zonnestralen komen!

Tijdens onze oriënterende fase zijn wij langs een drietal bedrijven geweest en uiteindelijk gekozen voor Deco. Goede uitleg en er is de tijd genomen om ons mee te nemen in alle mogelijke opties. Het plaatsen verliep ook prima en deskundige uitleg van de heren m.b.t. ons buitenzonnescherm. Deco is zeker een aanrader!

Door Deco is onze serrezonwering geplaatst. We zijn heel erg blij met de service en het resultaat. Helemaal top.

Showroom

Onze producten ervaart u het beste in een showroom. Onze showroom is overzichtelijk, op ware grootte en volledig ingericht. Beleef het zelf en kom langs in onze showroom in Heesch, bij Oss. Voor uw perfecte zonwering in de omgeving Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen en Tiel moet u bij Deco Zonwering zijn.

Offerte aanvragen