Glaswand

Glaswanden zijn ideaal als u nog meer van het buitenleven wilt genieten, want een lekker buitenleven begint met een goed terras. De glaswand zorgt ervoor dat u zelfs vroeg in de zomer en laat op de avond kunt genieten van uw terras.

Overkapping met glaswand

Glaswanden kunnen gecombineerd worden met al onze terrasoverkappingen, ideaal als u langer en/of vaker wilt genieten van het buitenleven. Heeft u geen terrasoverkapping? Of ziet u de glaswand liever terugkomen in een andere situatie? De glaswand kan ook gebruikt worden voor balkons en een uitbouw.

Compleet met veiligheidsglas

Veiligheid staat bij Deco voorop. Voor uzelf, maar ook als er jonge kinderen in huis zijn. De glaswand is voorzien van schuifbare glaswanden. We bieden de glaswanden aan met twee soorten glas. Beide glassoorten zijn gemaakt van veiligheidsglas. U kunt kiezen uit helder veiligheidsglas of getint veiligheidsglas. De getinte optie dempt het licht van buiten naar binnen.

  • De glaswand heeft vaste paneelbreedtes, maar het is ook mogelijk om dit op maat te realiseren. Als u kiest voor maatwerk, is de glaswand op elke breedte en hoogte leverbaar.
  • De glaswand is voorzien van dubbel gelagerde loopwielen (4 wielen per paneel). De wielen zijn perfect afgesteld om ongelijkheid op te vangen.
  • De U-profielen aan de zijkant voorkomen tocht.
  • Het is mogelijk om de borstel afdichting per paneel geleverd te krijgen.
  • In de onderrail zitten doorlopende en verwisselbare sporen. De bovenrail is voorzien van borstels voor een geruisloze werking.
  • De glaswand heeft strakke RVS handgrepen in rond of vierkant.
  • De profielen zijn in elke gewenste RAL-kleur leverbaar.

Interesse in een glaswand?

Wilt u vrijblijvend meer informatie over onze glaswanden neem dan contact met ons op. Desgewenst komen wij met voorbeelden van onze systemen naar u toe, zodat u in uw eigen situatie kunt bepalen wat de beste keus is. Uiteraard voorzien wij u van professioneel advies.