Ritzscreen

Screens houden niet alleen het zonlicht tegen, maar houden ook de warmte buiten. Het zicht naar buiten blijft behouden, terwijl het zicht naar binnen wordt beperkt. Het screendoek heeft een hoge graad van warmtewering, waardoor 85% van de zonnewarmte buiten wordt gehouden. Geniet van het buitenleven, ook tijdens een hete zomerdag.

Diverse windvaste screens

Wij leveren diverse soorten windvaste screens, hierdoor heeft de windvaste screen meerdere namen: Ritzscreen, Fixscreen, Ventosol of Solid Screen. Onze screens zijn door een intelligent geleidingssysteem altijd windvast. Dit betekent dus geen klapperende doeken meer! Tevens is de werking van de screen vrijwel geruisloos.

De windvaste Ritzscreen is toepasbaar tot maximaal 6 meter breed en 5 meter hoog uit één stuk. Of 5 meter breed en maximaal 6 meter hoog. Op een breedte van 4 meter kan deze screen zelfs tot 7 meter hoog geleverd worden.

De windvaste screen is de ideale buitenzonwering!

  • Is insectenwerend, wat betekent dat insecten geen kans meer maken om uw woning binnen te dringen.
  • Is zowel binnen als buiten toepasbaar en is zelfs volledig verduisterend te verkrijgen, met een volledige verduisterend black-out doek.
  • Windvaste screens zijn een goede oplossing om uw serre of veranda aan de voor- of achterzijde af te sluiten.
  • Door de weving van de stof behoudt u het zicht naar buiten en zit u zelf heerlijk uit de wind.
  • Er zijn verschillende manieren van bediening mogelijk, zoals handbediend of elektrisch, eventueel ook met afstandbediening.

Bezoek onze showroom in Heesch

Heeft u interesse in de windvaste Ritzscreen? Neem contact met ons op, maak een afspraak en kom langs in onze grote showroom in Heesch. Desgewenst komen wij met stalen van de screens naar u toe, zodat u zelf in uw situatie de kleur en uitvoering kunt bepalen.