Ritzscreen

Screens houden niet alleen het zonlicht tegen, maar houden ook de warmte buiten. Het zicht naar buiten blijft behouden terwijl het zicht naar binnen wordt beperkt. Screendoek heeft een hoge graad van warmtewering, waardoor 85% van de zonnewarmte buiten wordt gehouden.

Wij leveren diverse soorten windvaste screen, daardoor heeft de windvaste screen meerdere namen; Fixscreen, Ritzscreen, Ventosol of Solid screen is een windvaste screen die door een intelligent geleidingssysteem altijd windvast is. Dit betekent dus geen klapperende doeken meer! Tevens is de werking van de screen vrijwel geruisloos. Deze windvaste screen is toepasbaar tot maximaal 6 meter breed en 5 meter hoog uit een stuk! Of 5 meter breed en maximaal 6 meter hoog! Op een breedte van 4 meter kan deze screen zelfs tot 7 meter hoog geleverd worden.

De Ritz screen is daarnaast ook insectenwerend, wat betekent dat insecten geen kans meer maken om uw woning binnen te dringen. Deze fixscreen is zowel binnen als buiten toepasbaar en is zelfs volledig verduisterend te verkrijgen, met een volledige verduisterend black-out doek.

Windvaste screen zijn tevens een goede oplossing om uw serre of veranda aan de voor- of achterzijde af te sluiten. Door de weving van de stof behoud u het zicht naar buiten en zit u zelf heerlijk uit de wind!

Er zijn verschillende manieren van bediening mogelijk, zoals handbediend of elektrisch,eventueel ook met afstandbediening. Desgewenst komen wij met stalen van de screens naar u toe, zodat u zelf in uw situatie de kleur en uitvoering kunt bepalen.