Zonwering overkapping

Oneindig genieten van het buitenleven doet u met een moderne zonwering bij uw overkapping! Heeft u een overkapping, maar merkt u dat de warme zonnestralen soms de overkapping te veel opwarmen? Een overkapping met zonwering biedt uitkomst! Deze buitenzonwering op of onder de overkapping zorgt ervoor dat zonlicht en warmte worden gereflecteerd, terwijl er voldoende licht wordt doorgelaten. Hierdoor blijft de temperatuur aangenaam onder een overkapping.

De zonwering wordt gemonteerd boven of onder de overkapping. In de onderlijst is een speciale constructie aangebracht die het doek of de plissé strak houdt. Hierdoor heeft u geen last van een klapperend doek of plisséstof.

Maar welke zonwering is voor uw overkapping nu de beste optie? Wij bieden diverse zonweringen aan voor een overkapping. Wij presenteren onze verschillende zonweringen graag aan u in onze grote showroom in Heesch. Zo kunt u voor uw situatie de beste keuze kunt maken.

Voordelen zonwering overkapping

  • Mogelijkheid om de zonwering 1,4 meter voorbij de overkapping te laten steken.
  • Met bovenstaande optie wordt de zon niet alleen van het dak van de overkapping gehouden, maar ook van uw raam.
  • De zonwering voor een overkapping wordt standaard geleverd in een elektrische uitvoering.
  • Liever een andere manier van bedienen? Ook dat is mogelijk met bijvoorbeeld een afstandbediening of zon-wind-automaat.

Heeft u nog geen terrasoverkapping, maar droomt u hier al jaren van? Bekijk onze terrasoverkappingen. Wij voorzien u graag van professioneel advies!