Deco raamhor

De Deco raamhor (rolhor) is dé oplossing om insecten buiten te houden! Hetzelfde geldt voor onze andere horren en hordeuren. Door de kleine cassettemaat valt deze nauwelijks op. De borstels in de geleider zorgen voor een geruisloze werking en een strak gespannen gaas, dat zelfs bij wind goed in de geleiders blijft zitten. Onze Deco raamhor werkt dus optimaal bij weer en geen weer.

Raamhor met soft-sluiting

Onze horren worden standaard uitgevoerd met een soft-sluiting. Bij het loslaten van de treklijst schiet deze niet hard omhoog, maar loopt deze langzaam en geruisloos naar boven. Dag en nacht het raam open zonder last te hebben van insecten, dat is toch ideaal?!

Kleuren raamhor

De Deco raamhor is leverbaar in de volgende standaard kleuren: gebroken wit (RAL9001), wit (RAL9010), blank aluminium, antraciet grijs (RAL7016) en in drie structuurlakken: antraciet (RAL7016), grijs (RAL9007) en zwart.

Ideaal te plaatsen

De Deco raamhor is zeer geschikt voor naar binnen of buiten draaiende vensters, draaikiep ramen, schuiframen of dakramen. De plaatsing van de raamhor is in de raamopening zelf mogelijk, maar ook op het kozijn.

  • Houd insecten buiten.
  • Uitgevoerd met een soft-sluiting.
  • Loopt langzaam en geruisloos naar boven bij het loslaten.
  • Leverbaar in diverse kleuren.
  • Geschikt voor binnen of buiten draaiende vensters, draaikiep ramen, schuif- en dakramen.
  • Plaatsing mogelijk in de raamopening en op het kozijn.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over een Deco raamhor? Neem dan contact met ons op. Desgewenst komen wij met voorbeelden van de Deco raamhor naar u toe, zodat u in uw eigen situatie kunt bepalen wat de beste keus is.