Deco Raamhor

De Deco rolhor is dé oplossing om insecten buiten te houden! Door de kleine cassettemaat valt deze nauwelijks op. De borstels in de geleider zorgen voor een geruisloze werking en een strak gespannen gaas, dat zelfs bij wind goed in de geleiders blijft zitten.

Onze horren worden standaard uitgevoerd met een soft-sluiting, bij het los laten van de treklijst schiet deze niet hard omhoog, maar loopt deze langzaam en geruisloos naar boven.

De Deco rolhor is leverbaar in de volgende standaard kleuren: gebroken wit RAL9001, wit RAL9010, blank aluminium, antraciet grijs RAL7016 en in twee structuurlakken: antraciet RAL7016 en stargrey RAL9007.

De Deco raamhor is zeer geschikt voor naar binnen- of buitendraaiende vensters, draaikiep ramen, schuiframen of dakramen. De plaatsing van de raamhor is in de raamopening zelf of op het kozijn mogelijk.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over de Deco raamhor neem dan contact met ons op. Desgewenst komen wij met voorbeelden van de Deco raamhor naar u toe, zodat u in uw eigen situatie kunt bepalen wat de beste keus is.