Online Shop

Deco Zonwering heeft een groot assortiment aan binnen- en buitenzonwering, terrasoverkapping en buitenleven producten van het Nederlandse topmerk Verano. In onze webshop maakt u eenvoudig een keuze uit diverse soorten zonwering. Na het kiezen van een product, het invoeren van uw maat en bediening, ziet u gelijk de prijs en kunt u uw zonwering bestellen.

Thuis afleveren of afhalen?

Het ideale aan onze webshop is dat u heel makkelijk de gewenste zonwering online kunt bestellen en bij u thuis kunt laten bezorgen! Met behulp van de duidelijke montagehandleiding is onze zonwering eenvoudig zelf te plaatsen. Mocht u liever de zonwering komen afhalen bij ons, dan kunt u dit aangeven bij uw bestelling. Toch liever laten meten en monteren door ons? Uiteraard is dit ook mogelijk, vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan.

Verano zonwering

Verano zonwering is een van de grootste Nederlandse leveranciers van binnen- en buitenzonwering. Verano levert zonweringen en overkappingen van een hoge kwaliteit die toch heel betaalbaar blijft. Door het ruime assortiment biedt Verano een zonwering voor elk budget.

Bezoek onze showroom

In onze binnen- en buitenshowroom kunt u een groot deel van de ruime collectie van het Verano assortiment bekijken en ervaren. U bent op maandag, donderdag en vrijdag welkom vanaf 13.00 uur en op zaterdag vanaf 10.00 uur, op overige dagen en tijden ontvangen wij u graag op afspraak. Wij helpen u graag verder bij het maken van de beste keuze.

KLIK HIER voor onze webshop!

Online shop

Ga naar onze online shop en bereken uw prijs