Online Shop


Deco Zonwering heeft een groot assortiment aan binnen- en buitenzonwering, terrasoverkapping en buitenleven producten van het Nederlandse topmerk Verano. In onze webshop maakt u eenvoudig een keuze uit diverse soorten zonwering. Na het kiezen van een product, het invoeren van uw maat en bediening, ziet u gelijk de prijs en kunt u uw zonwering bestellen.

Thuis afleveren of afhalen?

Het ideale aan onze webshop is dat u heel makkelijk de gewenste zonwering online kunt bestellen en bij u thuis kunt laten bezorgen! Met behulp van de duidelijke montagehandleiding is onze zonwering eenvoudig zelf te plaatsen. Mocht u liever de zonwering komen afhalen bij ons, dan kunt u dit aangeven bij uw bestelling. Toch liever laten meten en monteren door ons? Uiteraard is dit ook mogelijk, vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan.

Verano zonwering

Verano zonwering is een van de grootste Nederlandse leveranciers van binnen- en buitenzonwering. Verano levert zonweringen en overkappingen van een hoge kwaliteit die toch heel betaalbaar blijft. Door het ruime assortiment biedt Verano een zonwering voor elk budget.

Bezoek onze showroom

In onze binnen- en buitenshowroom kunt u een groot deel van de ruime collectie van het Verano assortiment bekijken en ervaren. U bent op maandag, donderdag en vrijdag welkom vanaf 13.00 uur en op zaterdag vanaf 10.00 uur, op overige dagen en tijden ontvangen wij u graag op afspraak. Wij helpen u graag verder bij het maken van de beste keuze.


KLIK HIER voor onze webshop!


Bezoek onze volledig vernieuwde binnen- en buitenshowroom in Heesch


Deco Zonwering

Nieuwstraat 19a

5384 TC Heesch

Tel: 0412 480 490

Openingstijden

Maandag, donderdag en vrijdag van 13.00u tot 18.00u

Zaterdag van 10.00u tot 16.00u

Op overige dagen en tijden ontvangen wij u graag op afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u hebben om een goed advies te geven.

Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8.00u tot 20.00u.