Online Shop

Deco Zonwering heeft een groot assortiment aan binnen- en buitenzonwering, terrasoverkapping en buitenleven producten van het Nederlandse topmerk Verano. Vanuit onze adviserende rol hebben wij ervoor gekozen om niet meer met een webshop te werken. Vul ons offerte formulier in en wij sturen u een voorstel op maat toe. Het is belangrijk dat u zoveel mogelijk informatie doorgeeft met een foto van de situatie ter plaatsen. Op deze wijze kunnen wij direct met u meedenken en vanuit onze kennis en ervaring een gericht voorstel op stellen. Mocht er iets onduidelijk zijn, nemen wij contact met u op.

Thuis afleveren of afhalen?

Mocht u liever de zonwering komen afhalen bij ons, dan kunt u dit aangeven bij uw bestelling. Toch liever laten meten en monteren door ons? Uiteraard is dit ook mogelijk, vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan.

Verano zonwering

Verano zonwering is een van de grootste Nederlandse leveranciers van binnen- en buitenzonwering. Verano levert zonweringen en overkappingen van een hoge kwaliteit die toch heel betaalbaar blijft. Door het ruime assortiment biedt Verano een zonwering voor elk budget.

Bezoek onze showroom

In onze binnen- en buitenshowroom kunt u een groot deel van de ruime collectie van het Verano assortiment bekijken en ervaren. U bent op maandag, donderdag en vrijdag welkom vanaf 13.00 uur en op zaterdag vanaf 10.00 uur, op overige dagen en tijden ontvangen wij u graag op afspraak. Wij helpen u graag verder bij het maken van de beste keuze.

Vraag offerte aan.

Gerwin Brands en André van der Horst - Deco Zonwering