Facette Rolgordijnen

Het Facette rolgordijn is strak en stijlvol en heeft daarom zowel een eigentijdse als klassieke uitstraling, zo is het mogelijk een lichtinval te creëren die aansluit bij uw interieur. Laat uw raamdecoratie dé eyecatcher zijn in uw huis.

Het Facette rolgordijn bestaat uit twee stoflagen met transparante en niet-transparante horizontale banen die ten opzichte van elkaar kunnen bewegen. Zo kunt u kiezen voor een grote lichtinval, wanneer het schemert of wanneer u veel licht in huis verlangd. Wilt u minder lichtinval, vanwege fel zonlicht of behoefte aan privacy, kiest u voor een kleine lichtinval. Het Facette rolgordijn kan dus verschillende lichtvariaties aannemen.

De techniek in combinatie met kwaliteitsstoffen zorgen voor een bijzonder verfijnd effect en een kwalitatief hoogwaardig product. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, van crème tot diepbruin en van helder wit tot chique zwart.

Desgewenst komen wij met stalen van het Facette rolgordijn naar u toe, zodat u in uw eigen interieur kunt bepalen wat de beste keus is.

Referenties

Bekijk hier onze opgeleverde projecten en lees de ervaringen van onze klanten.