Vlinderjaloezie

De vlinderjaloezie combineert de beste eigenschappen van horizontale jaloezieëen en plisségordijnen in één uniek product. De vlinderjaloezie bestaat uit zeer bijzondere dubbelgevouwen banen textiel met een vouw aan de interieurzijde. De vlinderjaloezie is dé innovatie op het gebied van raamdecoratie.

De charme van de vlinderjaloezie ligt in haar veelzijdigheid, bereikt door heel bijzondere dubbelgevouwen lamellen. Het openen en sluiten van de lamellen van de vlinderjaloezie doet denken aan het sierlijke fladderen van een vlinder. Geopend geeft de vlinderjaloezie een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy. Door het koord te bedienen, bepaalt u zelf met een simpele beweging de intensiteit en de inval van het licht.

De stof waar de vlinderjaloezie van wordt gemaakt, is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u verzekerd bent van een kleur die aansluit bij uw interieur. De collectie bestaat uit vier verschillende kleurpaletten, namelijk beige, coolgray, warmgray en colour. Van neutraal wit, warm beige tot strak grijs.

Desgewenst komen wij met stalen van de vlinderjaloezie naar u toe, zodat u in uw eigen interieur kunt bepalen wat de beste keus is.

Referenties

Bekijk hier onze opgeleverde projecten en lees de ervaringen van onze klanten.