Op- en inbouw rolluiken

Rolluiken vormen een perfecte zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Het zijn tevens goede geluidsisolatoren en hebben een inbraakwerende functie.

Onze rolluiken zijn o.a. van Heroal kwaliteit en zijn er in diverse uitvoeringen. Ze zijn verkrijgbaar in iedere gewenste afmeting, bedieningsvorm en kleurencombinatie. Tevens toepasbaar op Velux dakramen en Fakro dakramen en alle soorten dakkapellen.

Wij leveren ook rolluiken met een moderne ronde of kwartronde bovenbak, dit zorgt voor een minder kolossale uitstraling. Op zoek naar mini rolluiken? Wij leveren ook rolluiken met een kleine bovenbak zodat ze zo min mogelijk opvallen!

Gaat u bouwen of verbouwen? Betrek ons dan vroeg bij uw bouwplannen, want onze rolluiken zijn ook in te bouwen.

Er zijn verschillende manieren van bediening mogelijk, zoals handbediend met een band of koord. Maar elektrisch, eventueel met afstandbediening of sleutelschakelaar is ook mogelijk. Wij gebruiken hiervoor de topkwaliteit motoren van Somfy.

Per situatie zoeken wij met u de meest geschikte oplossing. Desgewenst komen wij met stalen van de rolluiken naar u toe, zodat u zelf in uw situatie de kleur en bovenbak kunt bepalen.

Referenties

Bekijk hier onze opgeleverde projecten en lees de ervaringen van onze klanten.