Melano Zonwering

De modulaire MELANO vouwzonwering van Stobag zorgt voor een optimaal beschermde buitenruimte. Dankzij perfect geïntegreerde comfortopties wordt dit mooie weerbeschermingssysteem het hoogtepunt op het terras.

Het vouwzonweringssysteem MELANO TP7000 met zijn kubische vorm en de vloeiende overgangen overtuigt niet alleen functioneel, maar ook optisch, zowel in open als gesloten toestand. Een groot aantal opties zoals screens, volglazen schuifwanden of dimbare LED verlichting, alsmede ontelbare mogelijkheden van doek- en kleurencombinaties maken van de MELANO vouwzonwering een individueel ontspanningseiland met een uniek karakter.

De MELANO vouwzonwering beschikt over veelzijdige, slim geïntegreerde comfortopties. Zo bieden de volledig geïntegreerde screens optimale bescherming tegen inkijk en verblinding en hebben ze, dankzij het SIR-systeem (Rits aan het doek), een hoge windstabiliteit. Terwijl de variabele schuifbeglazingen wind en regen tegenhouden, zorgt de stroom besparende LED verlichting voor een gemoedelijke sfeer. De van poedercoating voorziene aluminium constructie is corrosiebestendig en zeer robuust. Nog een belangrijk voordeel: Het modulaire MELANO-systeem kan eenvoudig en dus tijdbesparend gemonteerd worden en ook later van verschillende opties worden voorzien.

Het MELANO vouwzonnescherm doet denken aan een vakantie in het Zuiden. Goed beschermd brengt men ontspannende uren door in de verkoelende schaduw. En mocht het toch een keer regenen, dan zorgt de RESISTANT-stof voor een optimale waterafvoer en onverstoord vrijetijdsplezier. In de variant TP7010 kan de MELANO ook zonder palen aan een gebouw, op een binnenplaats of aan een bestaande constructie geïnstalleerd worden en wordt hij zo harmonieus in de architectuur en omgeving opgenomen.

Als veelzijdige zon- en weerbeschermingsoplossing zorgt het MELANO-systeem voor een significante verlenging van het terras seizoen. Of het nu gaat om een terras, een tuinrestaurant of een strandpaviljoen – de gewenste schaduwzones kunnen met een druk op de knop gemakkelijk en individueel worden ingesteld. Zo worden ongebruikte ruimtes in zeer korte tij d omgezet in winstgevende horecaoppervlakken.

Referenties

Bekijk hier onze opgeleverde projecten en lees de ervaringen van onze klanten.