Terrasoverkapping Riva

Een luxe, stijlvolle terrasoverkapping waarmee u uw buitenleven-seizoen met gemak een aantal maanden verlengd. Dat is de Riva V920 van Verano. Met haar unieke constructie is het een prachtige aanvulling op uw terras. Er zijn slechts twee staanders nodig voor een breedte van 6,5 bij 3 meter diep!

Behalve met polycarbonaat platen, kan de Riva ook uitgevoerd worden met helder of melk glas. Dit zorgt voor een zeer chique aanzicht! De maximale afmeting van de terrasoverkapping Riva is 14 x 4 meter.

Natuurlijk is het mogelijk om op de terrasoverkapping zonwering te monteren. Tevens is het aanbrengen van verlichting een optie. Dit licht kan gedimd worden en zorgt voor een sfeervol aanzicht van uw terras. Mogelijk in halogeen of led.

Om ook ’s avonds van uw terras te genieten is het mogelijk een dimbare terrasverwarming op te hangen, informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over onze terrasoverkappingen neem dan contact met ons op. Desgewenst komen wij met voorbeelden van onze systemen naar u toe, zodat u in uw eigen situatie kunt bepalen wat de beste keus is.

CE-markering
Sinds 1 juli 2014 moeten alle terrasoverkappingen in de Europese markt voorzien zijn van een CE-markering. Deze markering geeft aan dat een terrasoverkapping geproduceerd is volgens de Europese norm NEN EN-1090-1 en voldoet aan strenge veiligheids- en kwaliteitseisen.

Veiligheid voorop
Bij Verano, specialist in zonwering, rolluiken en terrasoverkappingen, vinden ze het letterlijk van levensbelang dat alle producten veilig en betrouwbaar zijn. De terrasoverkappingen zijn dan ook voorzien van de nieuwe CE-markering. Als u een terrasoverkapping van Verano bij Deco Zonwering aanschaft, weet u dus zeker dat deze voldoet aan strenge Europese veiligheidsvoorschriften.

Kies zelf voor een betrouwbaar product
De ingangsdatum van EN-1090-1 is al voorbij en het ziet ernaar uit dat niet alle leveranciers en dealers op tijd aan de norm hebben voldaan. Wees daarom kritisch als u van plan bent een terrasoverkapping aan te schaffen. Een terrasoverkapping zonder CE-markering kan veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Bovendien begaat een dealer/leverancier een economisch delict als hij u na 1 juli 2014 een terrasoverkapping verkoopt zonder CE-markering.

Referenties

Bekijk hier onze opgeleverde projecten en lees de ervaringen van onze klanten.