Plaza Viva van Weinor

De Plaza Viva van Weinor is een stevige terrasoverkapping. De terrasoverkapping Plaza Viva zorgt er bij vrijwel alle weersomstandigheden voor dat u overdekt en beschut van de buitenlucht kunt genieten. Het zonweringsdoek is aan alle vier de kanten ingespannen, het doek loopt met een rits door een inlage in de geleiders. Dit maakt de overkapping zeer windvast en zelfs bij een flinke regenbui, op een warme zomerse dag, kunt u onder de overkapping heerlijk droog blijven zitten.

Tijdens een regenbui blijft er vaak een water op het doek van de buitenzonwering liggen. Om het doek in goede staat te behouden, adviseren wij altijd om een plas water op het doek te vermijden. De Plaza Viva heeft hier een gemakkelijke oplossing voor. Eén van de staanders is namelijk uitgerust met een draaistang die de staander kan laten zakken. Het hoogteverschil in het doek zorgt voor de perfecte waterafvoer naar de zijkant van uw terras! 

Door de ruime afmetingen, maximaal zes meter breed en vijf meter diep, met de mogelijkheid om de zonweringsdoeken te koppelen tot een maximum van 18 meter breedte, is de Plaza Viva niet alleen ideaal voor particulieren, maar ook voor horecagelegenheden. Aan de voorzijde is deze terrasoverkapping uit te breiden met een prachtige auto volant of een windvaste screen tussen beide staanders. Door de toevoeging van een windvaste screen of een volant heeft u geen last meer van de laagstaande zon die onder uw doek door zou kunnen komen.

Brede keuze uit doeken en kleuren

Om de stijl van de terrasoverkapping te matchen met uw woning en/of persoonlijke smaak, biedt Weinor u de keuze uit meer dan 140 design zonweringsdoeken van de hoogste kwaliteit. Om niet alleen het doek in stijl te krijgen, is het ook mogelijk om de staanders, geleiders en cassette in één van de vijftig beschikbare kleuren te leveren. Zo past alles perfect bij elkaar.

Voordelen Plaza Viva – Weinor terrasoverkapping

  • Het zonweringsdoek is aan alle vier de kanten ingespannen
  • Zeer windvast en bestemd tegen een hevige regenbui
  • Ruime afmeting tot maximaal 18 meter breedte
  • Geschikt voor particulier en horeca gebruik
  • Optie windvaste screen of volant toe te voegen, dit houdt de laagstaande zon tegen
  • De cassette kan worden uitgerust met ledverlichting
  • Ledverlichting is dimbaar en energiezuinig