Veranda zonwering

Oneindig genieten van het buitenleven doet u met een moderne zonwering bij uw veranda! Heeft u een veranda, maar merkt u dat de warme zonnestralen soms de veranda te veel opwarmen? Een veranda met zonwering biedt uitkomst! Deze buitenzonwering op of onder de veranda zorgt ervoor dat zonlicht en warmte worden gereflecteerd, terwijl er voldoende licht wordt doorgelaten. Hierdoor blijft de temperatuur aangenaam onder een veranda.

De zonwering wordt gemonteerd boven of onder de veranda. In de onderlijst is een speciale constructie aangebracht die het doek of de plissé strak houdt. Hierdoor heeft u geen last van een klapperend doek of plisséstof.

Maar welke zonwering is voor uw veranda nu de beste optie? Wij bieden diverse zonweringen aan voor een veranda. Wij presenteren onze verschillende zonweringen graag aan u in onze grote showroom in Heesch. Zo kunt u voor uw situatie de beste keuze kunt maken.

Voordelen veranda zonwering

  • Mogelijkheid om de zonwering 1,4 meter voorbij de veranda te laten steken.
  • Met bovenstaande optie wordt de zon niet alleen van het dak van de veranda gehouden, maar ook van uw raam.
  • De zonwering voor een veranda wordt standaard geleverd in een elektrische uitvoering.
  • Liever een andere manier van bedienen? Ook dat is mogelijk met bijvoorbeeld een afstandbediening of zon-wind-automaat.

Heeft u nog geen veranda of overkapping, maar droomt u hier al jaren van? Bekijk onze terrasoverkappingen. Wij voorzien u graag van professioneel advies!