Outdoor Living

Een aluminium lamellen dak voor een heerlijk buitenleven. De Outdoor Living BAVONA van STOBAG is een fraai vormgegeven vrijstaande zonwering met modulair daksysteem en uitbreidingsmogelijkheden voor nog meer comfort. De nieuwe BAVONA Outdoor Living paviljoens met kantelbare lamellen bieden u van lente tot herfst levensruimtes dicht bij de natuur op het terras of in de tuin. Kom tot rust in de buitenlucht, ervaar het comfort van een betrouwbare bescherming tegen zon, wind en regen en geniet van het spel van licht en schaduw.

STOBAG BAVONA TP6500

Het design van de BAVONA pergola serie maakt indruk door zijn kubusvorm en de geraffineerd geïntegreerde techniek. Elke STOBAG pergola wordt op maat gemaakt, kan qua kleur op uw behoeften worden afgestemd en kan worden uitgebreid met diverse opties. Daarnaast zijn de volgende twee daksystemen verkrijgbaar: als bioklimatologische overkapping zorgt de BAVONA TP6500 hardtop met variabel kantelbare aluminium lamellen voor een perfecte bescherming tegen zon en regen. De natuurlijke luchtcirculatie door de lamellen werkt als een milieuvriendelijke airconditioning.

STOBAG BAVONA TP6100

De uitvoering BAVONA TP6100 soft-top met geïntegreerde vouwzonwering heeft een mediterrane flair. Het weerbestendige polyesterweefsel (brandwerendheidsklasse B1) biedt eveneens een optimale bescherming tegen hitte, UV-stralen en regen. De vouwzonwering kan gemakkelijk met één druk op de knop in de gewenste positie worden gebracht en biedt een vrij zicht naar boven. Door talrijke montagevarianten en verschillende comfortopties als led-verlichting, schuifbeglazing of een aluminium systeemvloer zijn de toepassingen vrijwel onbeperkt.

Al onze systemen zijn vrijstaand te monteren, maar kunnen ook gemonteerd worden aan een gevel. Kom naar onze showroom om de mogelijkheden van de Outdoor Living zelf te ervaren.