STOBAG dealer Brabant

Deco Zonwering: uw STOBAG toppartner in Brabant. Samen met de toonaangevende Zwitserse fabrikant breiden wij uw woonruimte naar buiten toe uit! Of het nu gaat om een terras, gevel of serre, uw speciale wensen staan bij ons altijd vooraan. Daarom leveren wij allerlei soorten zonwering en glasdaksystemen op maat van onder andere het merk STOBAG.

Ervaar het zelf!

Voor zonwering in de omgeving van Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen en Tiel moet u bij Deco Zonwering zijn. Bent u op zoek naar de perfecte terrasoverkapping voor uw situatie? Neem dan contact op met de specialisten van Deco! Onze experts geven u graag advies bij uw keuze van een STOBAG terrasoverkapping. Of ervaar het zelf in onze showroom in Heesch, de koffie staat voor u klaar!

Referenties

Bekijk foto’s van onze trotse referenties

STOBAG PERGOLINO

De STOBAG PERGOLINO biedt u niet alleen bescherming tegen zon op het terras, maar ook tegen regen! Alle producten zijn namelijk wind en regenbestendig. Zo kunt u optimaal en zorgeloos genieten van uw terras. En dat geldt voor zowel de particulier als de horecasector!

Waar de traditionele zonwering bij wind en regen opgeruimd moet worden, kan deze PERGOLINO prima blijven staan. De moderne en subtiele staanders ondersteunen de geleiders namelijk perfect en bieden een zeer stabiele constructie. Dankzij deze constructie zijn wij ook in staat om grote afmetingen te installeren, tot wel 6 meter diep!

STOBAG BAVONA

Met de STOBAG BAVONA komt u geheel tot rust in de buitenlucht. De pergola biedt betrouwbare bescherming tegen de zon, regen en wind! Daarnaast kunt u zelf spelen met het licht en de schaduw dankzij de geïntegreerde techniek.

Het design van de BAVONA maakt een moderne indruk door de strakke kubusvorm. Omdat iedere pergola op maat gemaakt wordt kunnen de kleuren en maten op uw behoeften worden afgestemd. Ook zijn er twee daksystemen beschikbaar: een hardtop en een softtop.

STOBAG RIVERA

Met de pergola zonwering RIVERA creëert u op ieder terras een ruime bewegingsruimte met een prachtig elegant uiterlijk. De vouwzonwering zorgt voor een schaduwoase op momenten dat de zon schijnt en u bescherming nodig heeft tegen schadelijke UV-straling.

De vouwzonwering is ook strak te spannen, waardoor het doek regen en water gecontroleerd afvoert doormiddel van een afvoersysteem aan de voorzijde van de pergola. Zo geniet u bij goed, maar ook bij slecht weer van de heerlijke buitenlucht.

STOBAG TERRADO

Met het glazen daksysteem van de STOBAG TERRADO bent u optimaal beschermd tegen ieder weertype. De sterke aluminium constructie met geïntegreerd veiligheidsglas vormt een stevige basis van het glazen daksysteem.

Het TERRADO systeem is bovendien uit te breiden met zonwering en zijdelingse beglazingen zodat u ieder seizoen weer geniet van de overkapping. Zo bent u tijdens de warme zomerdagen beschermd tegen de zon en tijdens de frisse winterdagen beschut tegen regen en wind.

Showroom

Onze producten ervaart u het beste in een showroom. Onze showroom is overzichtelijk, op ware grootte en volledig ingericht. Beleef het zelf en kom langs in onze showroom in Heesch, bij Oss. Voor uw perfecte zonwering in de omgeving Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen en Tiel moet u bij Deco Zonwering zijn.

Offerte aanvragen