Terrasverwarming

Infrarood- elektrische- en gas terrasverwarmers

Met een terrasverwarming of heater bent u het hele jaar door verzekerd van een aangename temperatuur. Deze producten maken het mogelijk de temperatuur onder een terrasoverkapping zelf te regelen.

Infrarood terrasverwarmers

Met een infrarood terrasverwarming of elektrische terrasverwarming van Somfy of Solamagic verwarmt u niet de lucht, maar alleen mensen en objecten in de directe straling van de heater.

Dit is mogelijk door een nieuwe combinatie van high-tech componenten. Met de speciale reflector en de unieke Phillips HeLeN lamp, wordt infrarood warmte gericht gestraald door weer en wind.

Infrarood terrasverwarmers geschikt voor alle soorten overkappingen

Door de geringe warmteontwikkeling is de Solamagic infrarood straler bij uitstek geschikt om te monteren onder kunststof plafonds, zonneschermen of terrasoverkappingen. Leverbaar in diverse kleuren, in diverse sterktes en met diverse bedieningsmogelijkheden o.a. met Somfy afstandbediening.

Gas terrasverwamers

Liever een gas terrasverwarming? Met een Cocoon Table van Deco Zonwering heeft u een echte openhaard, maar dan op gas. Meer weten over deze fraaie terrasverwarmingen? Alle mogelijkheden vindt u hier.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over onze terrasverwarmingen neem dan contact met ons op. Desgewenst komen wij met voorbeelden van onze systemen naar u toe, zodat u in uw eigen situatie kunt bepalen wat de beste keus is.

Referenties

Bekijk hier onze opgeleverde projecten en lees de ervaringen van onze klanten.