Screens

Screens worden steeds populairder, en dat is niet zomaar. De screen is de ideale zonwering. Een screen is een verticale zonwering die strak langs het raam naar boven en beneden beweegt. Het screendoek glijdt tussen twee geleiders verticaal naar beneden, waardoor ze geen kostbare ruimte in beslag nemen en de vrije doorloop langs ramen behouden blijft.

Screens houden niet alleen het zonlicht tegen, maar houden ook de warmte buiten. Het zicht naar buiten blijft behouden, terwijl het zicht naar binnen wordt beperkt. Screendoeken hebben een hoge graad van warmtewering, waardoor 85% van de zonnewarmte buiten wordt gehouden.

Wij bieden diverse soorten screens aan, zoals de standaard screen, windvaste screens en solar screens.

Wat vinden onze klanten?

Wij hebben sunscreens in onze veranda laten zetten door Deco Zonwering. Wij zijn zeer tevreden. Snelle levering en montage en we zijn goed geadviseerd wat we wel of niet moesten doen. Super bedrijf!

Bedankt voor de goede service. Wat er belooft wordt komen jullie ook na.
Onze screen hangt zoals we besteld hebben wij zijn zeer tevreden!

Zeer tevreden met onze screen voor het buitenterras/overkapping. Prettig en ongedwongen contact van advies tot montage. Was geen standaard klus bij ons. Er is goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht. Binnen de mogelijkheden kwam Deco Zonwering met een mooie oplossing. Een aanrader!

Showroom

Onze producten ervaart u het beste in een showroom. Onze showroom is overzichtelijk, op ware grootte en volledig ingericht. Beleef het zelf en kom langs in onze showroom in Heesch, bij Oss. Voor uw perfecte zonwering in de omgeving Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen en Tiel moet u bij Deco Zonwering zijn.

Offerte aanvragen

Waarom Deco Zonwering?

Iedere situatie is anders en Gerwin en André weten dit als geen ander. Met een vast team van zonwering specialisten, met meer dan 40 jaar ervaring in het vak, helpen wij u van advies tot nazorg.

Bij Deco Zonwering geven wij persoonlijk advies afgestemd op uw woning of bedrijf met uitleg van materialen, opties en garanties afgestemd op uw budget. Zo komen we bij u langs voor een situatie schets, stellen we gerichte vragen en vertalen deze naar de beste oplossingen voor jou.

100% tevredenheid

Vanuit Deco streven wij naar een 100% tevredenheid, vanaf uw vraag, ons advies, de uitvoering en nazorg.

Wilt u weten wat wij voor uw situatie, vragen of wensen kunnen betekenen? Neem contact met ons op, maak een afspraak in onze showroom en ervaar het verschil. Wij nodigen u van harte uit.