Windscherm glas

Met een windscherm kunt u heerlijk beschut genieten van uw tuin of terras. Het glazen scherm houdt de wind tegen, maar laat het zonnetje door. U creëert de meest aangename omstandigheden om lekker buiten te zitten.

Windschermen dienen als terrasafscheiding, afdichting van een terrasoverkapping of schutting op wielen. Ze zijn multi-inzetbaar en daardoor erg praktisch. De windschermen zijn van glas, waardoor ze geen afbreuk doen aan het gevoel van ruimtelijkheid en het gevoel heerlijk buiten te zijn.

Onze windschermen kennen eindeloze mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit hoeveel panelen het windscherm moet bestaan: één, twee of drie panelen. Het onderste paneel kan bovendien uitgevoerd worden in volkern (Trespa), waardoor de inkijk kan worden beperkt. Het is mogelijk meerdere windschermen aan elkaar te koppelen. Zo kunt u zelf bepalen hoe lang de afscheiding wordt.

We hebben zelfs een windscherm dat beweegbaar is. Dit houdt in dat u dit windscherm, afhankelijk van de weersomstandigheden, in of uit kunt schuiven. Door deze functie is dit scherm ideaal als terrasafscheiding; wanneer het hard waait, kunt u heerlijk beschut op uw terras zitten. Gaat de wind liggen, dan kunt u het scherm inschuiven.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over onze windschermen neem dan contact met ons op. Desgewenst komen wij met voorbeelden van onze systemen naar u toe, zodat u in uw eigen situatie kunt bepalen wat de beste keus is.

Referenties

Bekijk hier onze opgeleverde projecten en lees de ervaringen van onze klanten.