Terrasschermen

Terrasschermen, ook wel knikarm-schermen, zonneschermen of luifels genoemd, is de ideale buitenzonwering. Terrasschermen worden met name gebruikt om er tijdens een heerlijke zomeravond onder te zitten. Met een terrasscherm duurt de avond buiten vaak langer, want we hoeven én willen minder snel naar binnen.

De terrasschermen zijn niet alleen ideaal voor een zomeravond, maar ook overdag als de zon fel schijnt. De schermen bieden een goede bescherming tegen het zonlicht, waardoor het buiten langer vol te houden is.

Comfort en sfeer

Onze terrasschermen zijn te bedienen op verschillende manieren, zoals handbediend of elektrisch, eventueel met afstandbediening.

Voor extra sfeer kunt u kiezen voor geïntegreerde verlichting, wat bijdraagt aan een perfecte combinatie van sfeer en comfort, onze verlichting is zelfs dimbaar.

Wij kunnen onze schermen eveneens uitvoeren met een zon- en windbeveiliging of terrasverwarming. Genoeg keuze in extra opties om nóg meer van uw terrasscherm te genieten.

Voordelen terrasscherm

  • De kwaliteitsdoeken van onze terrasschermen zijn waterafstotend.
  • UV-bestendig en schimmelvrij.
  • Mogelijkheid om te kiezen voor een volledig gesloten cassette, hierdoor is het doek niet onderhevig aan weersinvloeden.
  • Diverse bedieningsmogelijkheden.
  • Vele extra opties, zoals geïntegreerde (dim) verlichting, zon- en windbeveiliging en terrasverwarming.
  • Ruime keuze aan terrasschermen en bijbehorende doeken.
  • We leveren o.a. Dickson, Swela en Tibelly doeken.

Heeft u interesse in een terrasscherm? Neem contact met ons op en breng een bezoek aan onze grote showroom in Heesch. Hier kunnen we ook diverse voorbeelden van de verschillende cassettevormen aan u presenteren, zodat u voor uw situatie de beste keuze kunt maken.