Topspin Koepelzonwering

De ideale oplossing bij elk weertype. Het gebogen Topspin systeem biedt uitkomst op elke werkplek. Het systeem weert overvloedig zonlicht en brengt verkoeling, zelfs tijdens de heetste dagen van het jaar. Door het Topspin systeem aan de buitenzijde te monteren, wordt de warmte-invloed van buitenaf tot een minimum beperkt, zonder dat dit ten koste gaat van de lichtopbrengst in de onderliggende ruimten.

Niet alleen op zonnige dagen bewijst Topspin zijn meerwaarde, ook tijdens een hagel- of regenbui heeft het systeem voordelen. Wanneer regen of hagel de kunststof dakplaten raakt, gaat dat vaak gepaard met een enorm kabaal. Het Topspin doek is bestand tegen zo ’n bui en dempt een aanzienlijk deel van het geluid.

Het gebogen Topspin systeem wordt aan de buitenzijde op de aanwezige lichtstraat gemonteerd. Van halfrond tot licht gebogen. De geleiders worden exact in de gewenste radius gewalst voor het beste en het mooiste resultaat.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over de Topspin neem dan contact met ons op. Desgewenst komen wij met voorbeelden van de Topspin naar u toe, zodat u in uw eigen situatie kunt bepalen wat de beste keus is.

Referenties

Bekijk hier onze opgeleverde projecten en lees de ervaringen van onze klanten.