Referenties

Bekijk foto’s van onze trotse referenties

Deco Limited

De Deco Limited terrasoverkapping is prachtig om te zien, functioneel en ontzettend sterk. Het strakke en eenvoudige uiterlijk past in iedere tuin. En omdat de overkapping makkelijk is uit te breiden biedt ‘ie voor ieder wat wils!

Tot in perfectie

Als het gaat om afwerking is er bij deze terrasoverkapping aan alles gedacht. Subtiele afdekprofielen zorgen ervoor dat alle schroeven uit het zicht worden onttrokken en omdat de bekabeling dóór het systeem getrokken kan worden is de afwerking perfect.

Hoogwaardige kwaliteit overkapping

Om zorgeloos te kunnen genieten van de Limited terrasoverkapping wordt het dak volledig opgebouwd uit hoogwaardig aluminium met een bovengemiddelde dikte. Dit zorgt voor een extra sterke overkapping die tot een breedte van maar liefst 7 meter geleverd kan worden. Daarnaast zijn de overkappingen te koppelen, waardoor ook terrassen tot een breedte van 14 meter voorzien kunnen worden van een Limited terrasoverkapping. Omdat wij (afhankelijk van de afmetingen) nog een aluminium gootversteviging toepassen kunnen er grotere overspanningen gecreëerd worden zonder dat er een extra paal nodig is.

Opties en eenvoudig uit te breiden

Opties

De Deco Limited terrasoverkapping is in verschillende opties leverbaar. Zo kiest u voor:

  • 16 millimeter polycarbonaat in een heldere, opaal of melkkleur.
  • Helder gelaagd glas of opaal gelaagd glas.

Het dikwandige aluminium komt in de kleuren: gebroken wit, antraciet, lichtgrijze structuurlak en de allernieuwste kleur zwarte structuurlak.

Uitbreid mogelijkheden

Om het hele jaar door te kunnen genieten van uw Limited terrasoverkapping kunt u deze tot volledige tuinkamer uitbreiden.

Zo kunnen we er zonwering op of onder monteren, zijn er glaswanden in te zetten (eventueel zelfs vaste glaswanden) en windvaste screens!

En om het helemaal af te maken mag een dimbare sfeervolle led-verlichting natuurlijk niet ontbreken! Zo kunt u ook ’s avonds nog heerlijk buiten zitten.