Deco Limited terrasoverkapping

De Deco Limited terrasoverkapping is prachtig om te zien, functioneel en ontzettend sterk. Het strakke en eenvoudige uiterlijk past in iedere tuin. Juist omdat de overkapping makkelijk is uit te breiden, biedt ‘ie voor ieder wat wils!

Uitstekende afwerking

Als het gaat om de afwerking, is er bij deze terrasoverkapping aan alles gedacht. De subtiele afdekprofielen zorgen ervoor dat alle schroeven uit het zicht worden onttrokken en doordat de bekabeling dóór het systeem getrokken kan worden, is de afwerking perfect.

Hoogwaardige kwaliteit overkapping

Om zorgeloos te kunnen genieten van de Deco Limited terrasoverkapping wordt het dak volledig opgebouwd uit hoogwaardig aluminium met een bovengemiddelde dikte. Dit zorgt voor een extra sterke overkapping die tot een breedte van maar liefst 7 meter geleverd kan worden. Daarnaast zijn de overkappingen te koppelen, waardoor ook terrassen tot een breedte van 14 meter voorzien kunnen worden van een Deco Limited terrasoverkapping. Omdat wij (afhankelijk van de afmetingen) nog een aluminium gootversteviging toepassen, kunnen er grotere overspanningen gecreëerd worden zonder dat er een extra paal nodig is.

Leverbaar in verschillende uitvoeringen

De Deco Limited terrasoverkapping is leverbaar in verschillende uitvoeringen, zo kunt u kiezen voor:

 • 16 millimeter polycarbonaat in een heldere, opaal of zonwerende plaat.
 • Helder gelaagd glas of opaal gelaagd glas.
 • Het dikwandige aluminium is leverbaar in de kleuren: gebroken wit of 3 zeer unieke structuurlakken; antraciet, lichtgrijs of zwart.

Eenvoudig uit te breiden

Om het hele jaar door te kunnen genieten van uw Deco Limited terrasoverkapping kunt u deze tot een volledige winddichte en verwarmde tuinkamer uitbreiden.

Om de terrasoverkapping ook bij zonnige dagen optimaal te kunnen gebruiken, is het mogelijk om er een zonwering op of onder te monteren. Om de wind buiten te houden zijn er glaswanden in te zetten (eventueel zelfs vaste glaswanden) en windvaste screens!

Om het helemaal af te maken, mag een dimbare sfeervolle led-verlichting natuurlijk niet ontbreken! Zo kunt u ook ’s avonds nog heerlijk buiten zitten en is de kans groot dat dit uw favoriete plek in huis of in de tuin wordt.

 • Perfecte afwerking, zo zijn o.a. alle schroeven uit het zicht.
 • Uitstekende kwaliteit, het dak is volledig opgebouwd uit hoogwaardig aluminium met een bovengemiddelde dikte.
 • Overkapping tot maar liefst 7 meter breed leverbaar.
 • Mogelijkheid om de terrasoverkappingen te koppelen, hierdoor is de overkapping leverbaar tot 14 meter breed.
 • Dikwandige aluminium leverbaar in diverse kleuren.
 • Keuze uit helder gelaagd glas of opaal gelaagd glas.
 • Mogelijkheid om zonwering er op of onder te monteren, glaswanden erin te zetten en windvaste screens.
 • Voor extra sfeer kiest u voor dimbare led-verlichting in de overkapping.