Windvaste Screen

Screens houden niet alleen het zonlicht tegen, maar houden ook de warmte buiten. Het zicht naar buiten blijft behouden terwijl het zicht naar binnen wordt beperkt. Screendoek heeft een hoge graad van warmtewering, waardoor 85% van de zonnewarmte buiten wordt gehouden.

Onze screens oftewel onze vlakhangende zonwering is uiterst doeltreffend maar toch elegant. Voor niet te hoge ramen is een kapje van 75 of 85 mm al voldoende, bij grotere ramen kan gekozen worden voor een iets grotere bovenbak van 95, 100 of 105, 125, 135 of 150 mm.

Wij leveren diverse soorten windvaste screens, daardoor heeft de windvaste screen meerdere namen; Fixscreen, Ritzscreen, Zipscreen, Ventosol of Solid screen. Een windvaste screen is een systeem dat door een intelligent geleidingssysteem altijd windvast is. Dit betekent dus geen klapperende doeken meer! Tevens is de werking van de screen vrijwel geruisloos. Deze windvaste screen is toepasbaar tot maximaal 7 meter breed uit één stuk en afhankelijk van de breedte kunnen we tot 6 meter hoog!

De Fixscreen is daarnaast ook insectenwerend, wat betekent dat insecten geen kans meer maken om uw woning binnen te dringen. Deze ritsscreen is zowel binnen als buiten toepasbaar en is verkrijgbaar met doek dat een doorkijk heeft van 5%, 3% of zelfs 1%. Daarnaast kunnen wij onze windvaste screens uitvoeren met volledig verduisterend doek, ideaal voor slaapkamers.

Windvaste screen zijn tevens een goede oplossing om uw serre of veranda aan de voor- of achterzijde af te sluiten. Door de weving van de stof behoud u het zicht naar buiten en zit u zelf heerlijk uit de wind!

Er zijn verschillende manieren van bediening mogelijk, zoals handbediend of elektrisch door middel van een Somfy RTS of IO motor met afstandbediening. Desgewenst komen wij met stalen van de screens naar u toe, zodat u zelf in uw situatie de kleur en uitvoering kunt bepalen.