Windvaste screen

Screens zijn ideaal voor een heerlijk buitenleven. Screens houden niet alleen het zonlicht tegen, maar houden ook de warmte buiten. Het zicht naar buiten blijft behouden terwijl het zicht naar binnen wordt beperkt. Het screendoek heeft een hoge graad van warmtewering, waardoor 85% van de zonnewarmte buiten wordt gehouden.

Onze screens oftewel vlakhangende buitenzonwering zijn uiterst doeltreffend én elegant. Voor niet te hoge ramen is een kapje van 75 of 85 mm al voldoende. Bij grotere ramen kan gekozen worden voor een iets groter bovenbak van 95, 100 of 105, 125, 135 of 150 mm.

Diverse windvaste screens

Wij leveren diverse soorten windvaste screens: Fixscreen, Ritzscreen, Zipscreen, Ventosol en Solid screen. Een windvaste screen is een systeem dat door een intelligent geleidingssysteem altijd windvast is. Dit betekent dus geen klapperende doeken meer! Tevens is de werking van de screen vrijwel geruisloos. Deze windvaste screen is toepasbaar tot maximaal 7 meter breed uit één stuk en afhankelijk van de breedte kunnen ze tot 6 meter hoog gemonteerd worden.

De Fixscreen is insectenwerend, wat betekent dat insecten geen kans krijgen om uw woning binnen te dringen. De Ritzscreen is zowel binnen als buiten toepasbaar en is verkrijgbaar met doek dat een doorkijk heeft van 5%, 3% of zelfs 1%. Daarnaast kunnen wij onze windvaste screens monteren met volledig verduisterend doek, ideaal voor slaapkamers.

Uitgerust met Somfy

Er zijn verschillende manieren van bediening mogelijk, zoals handbediend of elektrisch door middel van een Somfy RTS of IO motor met afstandbediening. Desgewenst komen wij met stalen van de screens naar u toe, zodat u zelf in uw situatie de kleur en uitvoering kunt bepalen.

Voordelen windvaste screen

  • Sluit de serre of veranda aan de voor- of achterzijde af.
  • Door de weving van de stof heeft u zicht naar buiten, maar niet naar binnen.
  • Handbediend of elektrisch.
  • Geen klapperende doeken.
  • Optie voor volledig verduisterend doek.
  • Screens tot wel 7 meter breed en 6 meter hoog.
  • 85% van de zonnewarmte wordt buiten gehouden.