Plissé hordeur

Een plissé hordeur of plisséfit rolt niet op, maar vouwt op. De plissé hordeur neemt weinig ruimte in en is zeer duurzaam. Deze hor is ideaal in dagelijks gebruik, houdt insecten buiten de deur en heeft een nette uitstraling.

Unilux plisséfit

Wij verkopen plisséfit hordeuren van het Nederlandse merk Unilux. Alle hordeuren van Unilux zijn gemaakt van recyclebaar aluminium en voorzien van UV bestendige kunststof onderdelen. Plissé hordeuren van het merk Unilux zijn de best verkochte in Nederland.

Plissé dubbele hordeur

Naast een enkele plisséfit is het ook mogelijk om een dubbele tuindeur te voorzien van een plisséfit hordeur. Met de dubbele hordeur kunnen we een opening van maar liefst 7 meter afsluiten (!!). Ideaal in de zomer, wanneer de tuindeuren openstaan en insecten maar al te graag binnenkomen.

Uniek horgaas

Het horgaas is speciaal ontwikkeld om te kunnen plisseren, het vouwt zichzelf terug. De ondergeleider is slechts 3mm hoog. De plissé hordeur blijft op elke gewenste stand staan en klapt dus niet uit zichzelf terug. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de treklijst evenwijdig en is ook door kinderen eenvoudig en veilig te bedienen.

Het gaas in onze horren is zo doorzichtig mogelijk, maar moet wel zichtbaar blijven anders bestaat de kans dat er per ongeluk doorheen gelopen wordt. In de hor zit daarom zwart gaas dat UV bestendig PPP gaas is.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over een hordeur of raamhor? Neem dan contact met ons op. Desgewenst komen wij met voorbeelden van de plissé hordeur naar u toe, zodat u in uw eigen situatie kunt bepalen wat de beste keus is.