Plissé hordeur

Een plissé hordeur of plisséfit hordeur rolt niet op, maar vouwt op. De plissé hordeur neemt weinig ruimte in en is zeer duurzaam. De hordeur is ideaal in dagelijks gebruik, houdt insecten buiten de deur en heeft een nette uitstraling.

Unilux plisséfit hordeur

Wij verkopen plisséfit hordeuren van het Nederlandse merk Unilux. Alle hordeuren van Unilux zijn gemaakt van recyclebaar aluminium en voorzien van UV bestendige kunststof onderdelen. Plissé hordeuren van het merk Unilux zijn de best verkochte in Nederland.

Uniek horgaas

Het horgaas is speciaal ontwikkeld om te kunnen plisseren, het vouwt zichzelf terug. De ondergeleider is slechts 3mm hoog. De plissé hordeur blijft op elke gewenste stand staan en klapt dus niet uit zichzelf terug. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de treklijst evenwijdig en is de hordeur ook door kinderen eenvoudig en veilig te bedienen.

Het gaas in onze horren is zo doorzichtig mogelijk, maar moet wel zichtbaar blijven anders bestaat de kans dat er per ongeluk doorheen gelopen wordt. In de hordeuren zit daarom zwart gaas dat UV bestendig PPP gaas is.

XL uitvoering

Het is mogelijk om een dubbele tuindeur te voorzien van een plisséfit hordeur. Met de XL uitvoering kunnen we een opening van maar liefst 7 meter afsluiten (!!). Ideaal in de zomer, wanneer de tuindeuren openstaan en insecten maar al te graag binnenkomen.

  • Houd insecten buiten.
  • Vouwt zichzelf terug.
  • Klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste afstand staan.
  • De treklijst blijft evenwijdig.
  • Eenvoudig en veilig door kinderen te gebruiken.
  • De XL uitvoering kan een opening van zeven meter afsluiten.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over een hordeur of raamhor? Neem dan contact met ons op. Desgewenst komen wij met voorbeelden van de plissé hordeur naar u toe, zodat u in uw eigen situatie kunt bepalen wat de beste keus is.