Deco Zonwering, over ons

Deco Zonwering is sinds 2004 gevestigd aan de Nieuwstraat 19a in Heesch. In de moderne en heldere binnenshowroom en de volledig vernieuwde buitenshowroom, is onze totale collectie overzichtelijk tentoongesteld. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom om u van persoonlijk advies te kunnen voorzien.

Assortiment

Ons assortiment bestaat naast zonneschermen, knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen en screens, uit rolluiken, garagedeuren, terrasoverkappingen, horren en binnenzonwering. Deze laatste categorie, ook bekend als raambekleding of raamdecoratie, omvat rolgordijnen, jaloezieën, verticale lamellen, vouwgordijnen, duettes, plissés etc.

Vertrouwde merken

U treft bij ons de vertrouwde merken. In het geval van buitenzonwering zijn dat Verano, Brustor, Stobag, Somfy en Renson. In het geval van binnenzonwering zijn dat bece raamdecoratie, Inside, Zonnelux, Velux en Verano.

Eigen montage & service

Kwaliteits producten vragen om deskundige montage en service. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij voor de oplevering zoals u dat wenst. Door een nette en vakkundige montage wordt een lange levensduur gegarandeerd. Aandacht voor detail in onze werkzaamheden zorgt voor het perfecte eindresultaat en voor het jarenlang probleemloos functioneren van onze zonwering.

Zonwering advies

Binnen- en buitenshowroom van Deco Zonwering in Heesch bij Oss, Eindhoven, Nijmegen.

Openingstijden showroom:

Maandag, donderdag en vrijdag van 13.00u tot 18.00u
Zaterdag van 10.00u tot 16.00u

Op overige dagen en tijden ontvangen wij u graag op afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u hebben om een goed advies te geven.

Een afspraak maken? Bel naar 0412 480 490. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8.00u tot 20.00u of mail naar: info@decozonwering.nl

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer