Duo Rolgordijnen

Het Duo-rolgordijn is de nieuwste vorm van raamdecoratie, waarbij u overdag vrijzicht naar buiten heeft, en ’s avonds de inkijk van buiten naar binnen kan belemmeren.

Waar vroeger moest worden overgegaan tot het plaatsen van twee afzonderlijkerolgordijnen, één met een transparante en éénmet een verduisterende stof, biedt ons systeem, het Duo-rolgordijn, een meerpassende en eenvoudigere oplossing.

De stof van dit systeem is opgebouwd uit enerzijds lichtdoorlatende en anderzijdsdoorzichtige (transparante) stroken. Het doek loopt in een lus op het rolgordijn,en kan hierdoor in twee posities worden gehangen.

Open stand:
Door het plaatsen van twee doorzichtige (transparante) stroken voor elkaar wordteen vrij doorzicht naar buiten gecreëerd.

Gesloten stand:
Wordt de combinatie gemaakt van een lichtdoorlatende en een doorzichtige strook,dan wordt het zicht naar buiten belemmerd.

Onze collectie kent vele kleurvarianten en kwaliteiten zodat uw eigen sfeer gecreëerdkan worden. Desgewenst komen wij met stalen van het Duo-rolgordijn bij u thuis,zodat u in uw eigen interieur kunt bepalen wat de beste keuze is.

Referenties

Bekijk hier onze opgeleverde projecten en lees de ervaringen van onze klanten.