Paneelgordijnen

Het paneelgordijn is de ideale raamkleding voor grote raampartijen en is strak en modern. Een paneelgordijn bestaat uit een aantal strak hangende, verticale banen stof die achter elkaar kunnen worden geschoven. U kunt panelen met verschillende transparanties en verschillende kleuren combineren.

Als roomdevider en kastdeur

Paneelgordijnen zijn meer dan alleen raamdecoratie. Het is de perfecte manier om het zonlicht te weren bij schuifpuien, grote ramen of openslaande deuren. Een paneelgordijn is ook geschikt als scheidingswand, bijvoorbeeld in een kantoorruimte of open keuken om op een speelse en creatieve manier één ruimte op te delen in twee. Naast het opsplitsen van een ruimte of het decoreren van het raam functioneert een paneelgordijn ook heel goed als kastdeur.

Paneelgordijnen combineren met rolgordijnen

Heeft u in dezelfde ruimte ook kleinere ramen? Kies dan voor die ramen een rolgordijnen of vouwgordijnen in dezelfde stof. Onze rolgordijnen en vouwgordijnen zijn beschikbaar in dezelfde stoffen en kleuren als de paneelgordijnen. Vooral de combinatie vouwgordijnen met paneelgordijnen passen wij erg vaak toe, Zo blijft het interieur één geheel. Houdt u van design? Door uw paneelgordijn af te werken met de aluminium onderlat krijgt het een modern aanzien.

Op maat gemaakt bij Deco Zonwering

Al onze paneelgordijnen worden op maat gemaakt, zodat ze perfect in uw raam passen. Kom voor vakkundig advies langs in onze showroom in Heesch. Onze collectie paneelgordijnen omvat een ruim assortiment aan modieuze kleuren en stoffen, zodat u uw eigen sfeer kunt creëren in elke ruimte. Desgewenst komen wij met stalen van de paneelgordijnen naar u toe, zodat u in uw eigen interieur kunt bepalen wat de beste keuze is.