Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn de trend in interieur en decoratie. Onze collectie biedt een ongekende diversiteit aan kleuren, stoffen en dessins, zodat u zelf uw eigen sfeer kunt creëren.

Vouwgordijnen hebben een hoog gebruikscomfort. Ze zijn gemakkelijk vanaf de voorzijde te bedienen en door de kwalitatief hoogwaardige stoffen en afneembare klittenbandverbinding aan de voorzijde, zijn ze eenvoudig te reinigen.

Er zijn diverse varianten mogelijk, baleinen aan de voorzijde, baleinen aan de achterzijde, of zonder baleinen. Onze vouwgordijnen zijn leverbaar tot een breedte van maarliefst tien meter! Dus grote ramen bedekken met een zeer strak vouwgordijn zonder kieren is mogelijk. Hierover informeren wij u graag.

Onze vouwgordijnen zijn ook leverbaar met een elektrische bediening, u kunt deze bedienen met een schakelaar of een afstandbediening.

Het is zelfs mogelijk om een print op de stof te laten drukken, zelfs naar eigen ontwerp. Zo kunt u uw eigen unieke vouwgordijn ontwerpen. Loop eens binnen om onze collectie te bekijken. Alle kleuren en stoffen zijn te combineren met onze paneelgordijnen, rolgordijnen en overgordijnen.

Referenties

Bekijk hier onze opgeleverde projecten en lees de ervaringen van onze klanten.