Verticale lamellen

Bent u op zoek naar raamdecoratie waarmee u zelf de lichtinval en privacy kan regelen? Raambekleding dat naast praktisch is, ook mooi eruit ziet? Modern maar wel gezellig? Dan zijn de verticale lamellen wat u zoekt! Verticale lamellen worden ook wel verticale jaloezieën genoemd.

Met verticale lamellen kunt u de lichtinval en zichtbaarheid perfect zelf regelen, zodat u kunt zorgen voor optimale privacy. Ideaal als u ongestoord wilt genieten van een luie middag op de bank. Verduisterende lamellen zijn een goede optie, ze laten namelijk 1% of minder daglicht door en zijn zichtdicht. U kunt de verduisterende lamellen herkennen aan het verduisterende pictogram.

Door de grote keuze uit verschillende materialen en uitvoeringen zijn verticale lamellen geschikt voor elke ruimte. Voor grote en kleine ramen of ramen met een schuine bovenzijde, alles is mogelijk. Het geeft een speels effect en is erg praktisch.

 • Keuze uit verschillende kleuren. De smalle en gladde rail bieden wij aan in de kleuren wit, aluminium en zwart. Samen met de bedieningsketting worden ze geleverd in een bij de stof passende kleur. Wilt u niet alles in één kleur? De verticale lamellen zijn ook in verschillende kleuren of materiaalsoorten te combineren in een kleurmodel.
 • Stoffen, aluminium, triglas of kunststof verticale lamellen. U kunt kiezen uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen en materialen.
 • Breedte van de lamel bepaalt u zelf. Stoffen lamellen hebben de breedtes: 63, 89 en 127 mm. Kunststof lamellen hebben de breedtes: 52, 89 en 127 mm.
 • Keuze uit verschillende onderafwerkingen. Standaard zit er een kunststof onderketting tussen de lamellen, maar er is ook een optie om te gaan voor een metalen onderketting, of zonder onderketting.

Schuine ramen of met ongelijke hoogte

Wilt u graag verticale lamellen, maar denkt u dat dit in uw situatie onmogelijk is? Waarschijnlijk niet, want verticale lamellen zijn ook geschikt voor bijzondere raamvormen. Bijvoorbeeld wanneer een raam op- of aflopend is. Een groot voordeel van op maat gemaakte verticale lamellen is dat ze geschikt zijn voor rechte en schuine ramen, raam- deurcombinaties en ramen met ongelijke hoogte.

Bedieningsopties

Er zijn verschillende bedieningsmanieren van de verticale lamellen mogelijk. Standaard worden ze uitgevoerd met ketting- of koordbediening. Heeft u liever een trek- of tuimelstang of elektrische bediening? Ook dat is mogelijk!

 • Zelf de lichtinval en privacy regelen.
 • Geschikt voor elke ruimte dankzij de grote keuze uit diverse materialen en uitvoeringen.
 • Alles in één kleur of een combinatie van verschillende kleuren en materiaalsoorten.
 • Keuze uit stoffen, aluminium, triglas en kunststof verticale lamellen.
 • Transparant, lichtdoorlatend of verduisterend.
 • Diverse breedtes.
 • Keuze uit verschillende onderafwerkingen.
 • Verticale lamellen zijn ook geschikt voor bijzondere raamvormen.
 • Diverse bedieningsmogelijkheden.

Ziet u de verticale lamellen wel bij u in huis hangen? Neem dan contact met ons op en wij voorzien u graag van de nodige informatie en vakkundig advies. Desgewenst komen wij met stalen van de verticale lamellen naar u toe, zodat u in uw eigen interieur kunt bepalen wat de beste keuze is. Uiteraard is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan onze grote showroom in Heesch.