STOBAG Pergolino in Berghem

Een Pergolino met zonwerend doek van STOBAG brengt veel voordelen met zich mee. Zo zit u in de schaduw tijdens tropische temperaturen en droog bij een onverwachte Nederlandse regenbui. De doeken van Deco Zonwering zijn 100% waterdicht en beschikken over een extra vergrendeling. Zo blijft het doek met een stevige windvlaag keurig op zijn plaats hangen. Bent u op zoek naar een zonwerend doek dat u beschermt tegen zon, regen en wind? Kom dan eens langs in onze showroom, daar bekijken we samen de mogelijkheden!

Zonwerend doek

In Berghem hebben we een klant ontzettend blij gemaakt met deze STOBAG Pergolino. Deze klant koos voor STOBAG omdat dit merk veel opties biedt! Zo kan de Pergolino onder andere uitgevoerd worden tot maximaal 6 meter diep. Dit was voor onze klant in Berghem de reden om voor dit merk te kiezen. Met een uitval van maar liefst 5.5 meter zijn zij eigenaar geworden van een prachtig mooi en enorm groot zonwerend doek!

Zonwerende doeken zijn zelfs verkrijgbaar inclusief terrasverwarming- en verlichting. Benieuwd welke mogelijkheden er nog meer zijn? Maak dan snel een afspraak via onze website, dan realiseren we samen uw woonwens!