Onderhoud en reparatie zonwering

Als zonwering, bijvoorbeeld rolluiken of een zonnescherm, op een juiste manier door een specialist gemonteerd is, is de kans enorm klein dat deze stuk gaan. Toch kan, bijvoorbeeld door weersomstandigheden of verkeerd gebruik, het altijd gebeuren dat er mankementen ontstaan aan uw zonwering. Gelukkig staat Deco Zonwering dan voor u klaar met diverse reparatie en onderhoudsmogelijkheden.

Onderhoud buitenzonwering

Naast de verkoop en montage van buitenzonwering, verzorgen wij ook het onderhoud. Net zoals alle andere apparaten, heeft ook uw zonwering onderhoud nodig. En dat is belangrijk, omdat de zonwering twaalf maanden per jaar, weer of geen weer, buiten hangt. Het is daarom verstandig om uw zonwering goed te onderhouden. Wij helpen u hier natuurlijk graag bij!

Het onderhoud kunnen wij verzorgen door een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Hierbij hoort een onderhoudscontract dat geheel voor u op maat is opgesteld.

Reparatie rolluiken en zonneschermen

Naast het onderhoud verzorgen wij uiteraard ook de reparaties aan uw zonwering. U kunt bij ons terecht voor kleine en grote reparaties. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Rolluik band vervangen
  • Schermdoek vervangen
  • Motor vervangen
  • Hagelschade aan rolluiken of terrasoverkapping.

Wij maken het weer als nieuw!

Wist u dat de meeste reparaties zelfs al binnen enkele werkdagen uitgevoerd kunnen worden? Met onze snelle reparatieservice kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw zonwering.

Schoonmaak zonwering

Naast goed onderhoud en eventuele reparaties, moet zonwering ook schoongemaakt worden. En dat is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Doordat uw zonwering het hele jaar buiten hangt, kan uw rolluik of zonnescherm na verloop van tijd flink smerig worden.

Wij hebben diverse schoonmaakmiddelen op voorraad om uw zonwering weer te laten glimmen en er weer als nieuw uit te laten zien. In één behandeling worden uw rolluiken of zonnescherm gereinigd en opnieuw beschermd tegen vuilaanslag. Onze schoonmaakmiddelen zijn zeer eenvoudig zelf te gebruiken. Uiteraard kunnen wij het schoonmaken ook voor u verzorgen, dat kan gewenst zijn wanneer de zonwering op een lastig bereikbare plek hangt of op bovenverdiepingen.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over onderhoud, reparatie of schoonmaak van uw zonwering ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Showroom

Onze producten ervaart u het beste in een showroom. Onze showroom is overzichtelijk, op ware grootte en volledig ingericht. Beleef het zelf en kom langs in onze showroom in Heesch, bij Oss. Voor uw perfecte zonwering in de omgeving Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen en Tiel moet u bij Deco Zonwering zijn.

Offerte aanvragen

Waarom Deco Zonwering?

Iedere situatie is anders, Gerwin en André weten dit als geen ander. Met een vast team van zonwering specialisten, met meer dan 40 jaar ervaring in het vak, helpen wij u van advies tot nazorg.

Zonwering reparaties en onderhoud in regio Oss – Den Bosch

Wij geven persoonlijk en vakkundig advies over onderhoud, reparatie en schoonmaak van uw zonwering of rolluik. Ons advies is afgestemd op uw woning of bedrijf met uitleg van materialen, opties en garanties afgestemd op uw budget. Zo komen we bij u langs voor een situatieschets, stellen we gerichte vragen en vertalen deze naar de beste oplossingen.

100% tevredenheid

Vanuit Deco streven wij naar een 100% tevredenheid, vanaf uw vraag, ons advies, de uitvoering en nazorg, zoals onderhoud en reparatie.

Wilt u weten wat wij voor uw situatie, vragen of wensen kunnen betekenen? Maak een afspraak in onze showroom en ervaar het verschil. Wij nodigen u van harte uit.