Reparatie & onderhoud

Onderhoud

Naast de verkoop en montage, verzorgen wij ook het onderhoud van uw zonwering. Net zoals alle andere apparaten, heeft ook uw zonwering onderhoud nodig. Vooral omdat de zonwering twaalf maanden per jaar, weer of geen weer, buiten hangt. Het is daarom verstandig om uw zonwering goed te onderhouden. Wij helpen u hier natuurlijk graag bij! Dit kan onder andere door een jaarlijkse onderhoudsbeurt naar aanleiding van een voor u op maat opgesteld onderhoudscontract.

Reparatie

Maar naast het onderhoud, verzorgen wij natuurlijk ook de reparaties aan uw zonwering. Zowel voor het verhelpen van kleinere storingen zoals een rolluikband of schermdoek vervangen, als voor grotere reparaties kunt u bij ons terecht. Heeft u last gehad van hagelschade op uw rolluiken of op uw overkapping? Wij maken het weer als nieuw. Wist u dat de meeste reparaties zelfs al binnen enkele werkdagen uitgevoerd kunnen worden?

Schoonmaak

Het schoonmaken van zonwering is nog niet zo gemakkelijk als het lijkt. Doordat uw zonwering het gehele jaar buiten hangt, kan uw rolluik of zonnescherm na verloop van tijd flink smerig worden. Wij hebben diverse schoonmaakmiddelen op voorraad om uw zonwering weer te laten glimmen en er weer als nieuw uit te laten zien. In één behandeling worden uw rolluiken en zonneschermen gereinigd en opnieuw beschermd tegen vuilaanslag. Onze schoonmaakmiddelen zijn zeer eenvoudig zelf te gebruiken. Uiteraard kunnen wij ook het schoonmaken voor u verzorgen, ook op lastig bereikbare plaatsen of op bovenverdiepingen.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over onderhoud of reparatie van uw zonwering ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Showroom

Onze producten ervaart u het beste in een showroom. Onze showroom is overzichtelijk, op ware grootte en volledig ingericht. Beleef het zelf en kom langs in onze showroom in Heesch, bij Oss. Voor uw perfecte zonwering in de omgeving Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen en Tiel moet u bij Deco Zonwering zijn.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer