Rolpoorten

Een rolpoort is een sterke, veilige en praktische oplossing om grotere oppervlakten af te sluiten. Rolpoorten zijn hét alternatief voor een garagedeur of garagepoort of om grote glaspartijen af te schermen tegen de warmte.

Het fungeert als een rolluik maar dan groter en sterker! De lamellen rollen op in een bak waardoor u geen storende rails aan het plafond in uw garage heeft hangen.

Onze rolpoorten werken als goed hang- en sluitwerk. Ze kunnen niet opgetild worden en vormen een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Het zijn tevens goede geluidsisolatoren en hebben een inbraakwerende functie.

Onze rolpoorten zijn fraai van vorm en zijn verkrijgbaar in vele kleuren, zelf verkrijgbaar in een volledig transparante uitvoering, de Vision Door. Alle rolpoorten worden op maat gemaakt, perfect passend voor uw situatie.

Gaat u bouwen of verbouwen? Betrek ons dan vroeg bij uw bouwplannen, want onze rolpoorten zijn ook in te bouwen.

Er zijn verschillende manieren van bediening mogelijk, zoals elektrisch door middel van een wandschakelaar, eventueel met afstandbediening of sleutelschakelaar en voorzien van een noodhandbediening. Per situatie zoeken wij met u de meest geschikte oplossing. Desgewenst komen wij met stalen van de rolpoorten naar u toe, zodat u voor uw situatie de beste keuze kunt maken.

Referenties

Bekijk hier onze opgeleverde projecten en lees de ervaringen van onze klanten.