Somfy bij Deco Zonwering

Somfy is hét merk op het gebied van huisautomatisering. Het is dan ook niet voor niets dat wij al onze elektrische zonwering en Somfy Solar rolluiken uitvoeren met een Somfy motor. Dankzij Somfy kunt u alle aangesloten producten in uw woning direct bedienen en monitoren via een app op uw smartphone of tablet. Dus niet alleen onze zonwering en raamdecoratie, maar ook verlichting, Velux producten en uw thermostaat! Zo staat u op een super eenvoudige manier altijd in verbinding met uw huis. Kies voor Somfy zonwering oplossingen.

Gecertificeerd Somfy expert

Deco Zonwering verzorgt de volledige huisautomatisering als gecertificeerd Somfy expert. In een mum van tijd toveren wij uw huis om in een persoonlijke omgeving die met u meeleeft. Een omgeving die altijd voor u klaar staat en aan één druk op de knop genoeg heeft. Het veilige en eenvoudige systeem reageert slim op uw manier van leven en waakt over het welzijn en de veiligheid van u en uw dierbaren.

Voor gebruik installeren wij een TaHoma box, TaHoma Switch of een Connexoon in uw woning. Deze boxen werken als ‘commandocentrum’ van waaruit u al uw eisen en wensen programmeert en uitstuurt. Ze zorgen ervoor dat alles met elkaar communiceert. Natuurlijk zijn de apparaten extreem veilig. Ze werken optimaal, volgens de allerhoogste eisen en zijn beschermd tegen hackers zodat ongewenste indringers op afstand blijven!

Onze Somfy gecertificeerde installateurs kunnen u altijd helpen bij het maken van de juiste productkeuzes en desgewenst het volledige installatieproces bij u thuis in orde maken.

Showroom

Onze producten ervaart u het beste in een showroom. Onze showroom is overzichtelijk, op ware grootte en volledig ingericht. Beleef het zelf en kom langs in onze showroom in Heesch, bij Oss. Voor uw perfecte zonwering in de omgeving Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen en Tiel moet u bij Deco Zonwering zijn.

Offerte aanvragen

Voordelen Somfy

Uw woning beschikt over een groot aantal ramen met (rol)gordijnen, zonwering, verlichting, elektrische apparatuur en een verwarming. Het bedienen doen we handmatig, maar hoe fijn zou het zijn als u alles met de smartphone zou kunnen bedienen?

Somfy biedt tevens de mogelijkheid om alles automatisch te laten reageren op zonlicht en temperatuur. Precies op de tijd, zodat u ’s ochtends wordt verwelkomd en ’s nachts alles sluit wanneer u gaat slapen. Het systeem is volledig automatisch en houdt altijd rekening met werkdagen, weekend of vakantie. Zo simuleert u bijvoorbeeld uw aanwezigheid zodat er licht op de door u geplande momenten aan gaat en zo inbrekers afschrikt.

Het klinkt misschien als science fiction, maar ook voor u is het binnen handbereik. Ervaar de luxe van totale controle en bel ons vrijblijvend voor meer informatie!

Automatisch bedienbaar zoals u dat wilt

De TaHoma Switch van Somfy is een slimme bediening waarmee u al uw Somfy apparaten centraal kunt verbinden en bedienen. Met dit handige, en stijlvol ontworpen hubstation kunt u met één druk op de knop meer dan 280 apparaten van Somfy en andere grote merken beheren, wat resulteert in verbeterde veiligheid, energie-efficiëntie en comfort. Daarnaast kunt u met de intuïtieve app, die zowel op smartphones als tablets kan worden geïnstalleerd, alle functies van uw slimme huis vanaf de bank bedienen. Ook is Somfy met afstandsbediening te bedienen. Kiest u maar waar uw voorkeur naar uit gaat; met Somfy kan het allemaal.

Somfy - screens