Terrasoverkapping Garda

De Garda terrasoverkapping V910 van Verano is multifunctioneel en heeft een degelijke en stevige aluminium constructie. Doordat deze terrasoverkapping uitgebreid kan worden met verlichting, zonwering en glaswanden, kunt u beschut tegen zon, regen en wind genieten van het buitenleven.

U kunt kiezen uit een standaard of een klassiek gootprofiel en de Garda terrasoverkapping wordt naar keuze uitgevoerd met glas of polycarbonaat. De maximale afmeting van deze terrasoverkapping is 7 x 3,5 meter, gekoppeld zelfs tot 14 meter breed.

Om ook ’s avonds van uw terras te genieten is het mogelijk een dimbare terrasverwarming op te hangen, informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over onze terrasoverkappingen neem dan contact met ons op. Desgewenst komen wij met voorbeelden van onze systemen naar u toe, zodat u in uw eigen situatie kunt bepalen wat de beste keus is.

CE-markering
Sinds 1 juli 2014 moeten alle terrasoverkappingen in de Europese markt voorzien zijn van een CE-markering. Deze markering geeft aan dat een terrasoverkapping geproduceerd is volgens de Europese norm NEN EN-1090-1 en voldoet aan strenge veiligheids- en kwaliteitseisen.

Veiligheid voorop
Bij Verano, specialist in zonwering, rolluiken en terrasoverkappingen, vinden ze het letterlijk van levensbelang dat alle producten veilig en betrouwbaar zijn. De terrasoverkappingen zijn dan ook voorzien van de nieuwe CE-markering. Als u een terrasoverkapping van Verano bij Deco Zonwering aanschaft, weet u dus zeker dat deze voldoet aan strenge Europese veiligheidsvoorschriften.

Kies zelf voor een betrouwbaar product
De ingangsdatum van EN-1090-1 is al voorbij en het ziet ernaar uit dat niet alle leveranciers en dealers op tijd aan de norm hebben voldaan. Wees daarom kritisch als u van plan bent een terrasoverkapping aan te schaffen. Een terrasoverkapping zonder CE-markering kan veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Bovendien begaat een dealer/leverancier een economisch delict als hij u na 1 juli 2014 een terrasoverkapping verkoopt zonder CE-markering.

Referenties

Bekijk hier onze opgeleverde projecten en lees de ervaringen van onze klanten.