Terrasoverkapping Iseo

Met deze Verano Iseo V905 terrasoverkapping creëert u een prachtige veranda! Het eenvoudig opgebouwde systeem is van goede kwaliteit tegen een gunstige prijs. Met deze terrasoverkapping Iseo kunt u langer van het zomerseizoen genieten omdat u beschut en droog zit.

De terrasoverkapping Iseo kent een hoge stabiliteit en wordt uitgevoerd met polycarbonaat platen, u heeft hierin de keuze uit helder, opaal of zonwerend. Op de overkapping kan een verandazonwering worden geïnstalleerd. De maximale afmeting van de terrasoverkapping Iseo is 7 x 3,5 meter, door de overkapping te koppelen kunnen we zelfs naar 14 meter breed.

Het is mogelijk om halogeen of led verlichting aan te brengen in de overkapping. Dit licht kan gedimd worden en zorgt voor veel sfeer. Om ook ’s avonds van uw terras te genieten is het ophangen van een dimbare terrasverwarming de ideale optie, informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over onze terrasoverkappingen neem dan contact met ons op. Desgewenst komen wij met voorbeelden van onze systemen naar u toe, zodat u in uw eigen situatie kunt bepalen wat de beste keus is.

CE-markering
Sinds 1 juli 2014 moeten alle terrasoverkappingen in de Europese markt voorzien zijn van een CE-markering. Deze markering geeft aan dat een terrasoverkapping geproduceerd is volgens de Europese norm NEN EN-1090-1 en voldoet aan strenge veiligheids- en kwaliteitseisen.

Veiligheid voorop
Bij Verano, specialist in zonwering, rolluiken en terrasoverkappingen, vinden ze het letterlijk van levensbelang dat alle producten veilig en betrouwbaar zijn. De terrasoverkappingen zijn dan ook voorzien van de nieuwe CE-markering. Als u een terrasoverkapping van Verano bij Deco Zonwering aanschaft, weet u dus zeker dat deze voldoet aan strenge Europese veiligheidsvoorschriften.

Kies zelf voor een betrouwbaar product
De ingangsdatum van EN-1090-1 is al voorbij en het ziet ernaar uit dat niet alle leveranciers en dealers op tijd aan de norm hebben voldaan. Wees daarom kritisch als u van plan bent een terrasoverkapping aan te schaffen. Een terrasoverkapping zonder CE-markering kan veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Bovendien begaat een dealer/leverancier een economisch delict als hij u na 1 juli 2014 een terrasoverkapping verkoopt zonder CE-markering.

Referenties

Bekijk hier onze opgeleverde projecten en lees de ervaringen van onze klanten.