Terrasoverkapping NEON STOBAG

Verleng uw zomer thuis door een terrasoverkapping met geïntegreerde zonwering. In de buitenlucht maar toch beschut tegen de weersinvloeden, dat kan met de NEON terrasoverkapping van STOBAG.

Het unieke, optionele geïntegreerde zonweringsysteem in het NEON glasdak maakt deze overkapping uniek. Bij de meeste overkappingen is de zonwering zichtbaar aanwezig, dit omdat deze apart bovenop de overkapping komt, of apart onder de overkapping komt te hangen. Bij de NEON is deze geïntegreerd in de liggers van het dak en loopt het zonwerende doek strak over de liggers.

Een dak voor alle weersomstandigheden welke met of zonder zonwering uw zomerseizoen enorm kan verlengen. De geïntegreerde zonwering beschermt tegen UV-straling en verhindert ongewenste opwarming van uw terras. De onzichtbaar geïntegreerde verlichting zorgt voor een sfeervolle ambiance in de avonduren.

De NEON is uit te breiden met volglazen schuif- en schuif draaiwanden welke het gehele jaar beschermt tegen wind- en regeninvloeden, ook achteraf eenvoudig toe te passen.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden om uw terras om te toveren naar de ultieme buitenruimte met deze STOBAG NEON terrasoverkapping.

Referenties

Bekijk hier onze opgeleverde projecten en lees de ervaringen van onze klanten.