RIVERA Zonwering

Het perfecte terrasdak voor een comfortabele buitenruimte bij zon, regen en wind! Met de nieuwe STOBAG pergola zonwering RIVERA P5000 creëert u op elk terras een royale bewegingsruimte met een elegante vormgeving.

De vouwzonwering zorgt voor schaduwrijke koelte op momenten dat de zon schijnt en beschermt tegen schadelijke UV-straling. Als het regent, leidt het strak gespannen RESISTANT-doek het water gecontroleerd naar het afvoersysteem aan de voorzijde.

Breid de heerlijke buitenlucht-ervaring uit met comfortabele opties. De energiebesparende led-verlichting zorgt ’s nachts voor een gemoedelijke sfeer op uw terras. Met de schuifbeglazingen profiteert u van de extra bescherming tegen weer en wind en verlengt u uw openluchtseizoen – en dat met een panoramisch uitzicht.

Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en corrosiebestendige, gepoedercoate aluminium profielen is de pergolazonwering RIVERA P5000 zeer duurzaam en behoeft weinig onderhoud. Het moeilijk ontvlambare polyesterweefsel (brandwerendheidsklasse B1) met vuilafstotend oppervlak is uitermate geschikt voor de particuliere woning en buitenterrassen van hotels en restaurants.

Referenties

Bekijk hier onze opgeleverde projecten en lees de ervaringen van onze klanten.