Tuinkamer

Voor een 365 dagen buitenleven gevoel

Wilt u het hele jaar lang buiten genieten van uw tuin. Met Deco Zonwering aan uw zijde realiseert u de ultieme buitenleven droom. Ons brede aanbod aan mogelijkheden, stijlen en kleuren is er altijd een tuinkamer die bij u past.

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is een aanbouw aan een huis of een zelfstandige constructie in de tuin die is ontworpen om het buitenleven te verlengen waardoor u het hele jaar door kunt genieten van uw tuinomgeving. Het is als het ware een soort woonruimte die de grens tussen binnen en buiten laat vervagen. Dat is pas genieten. Tuinkamers worden vaak gebouwd met veel glas, zoals grote ramen, schuifdeuren en glazen daken, om een panoramisch uitzicht op de tuin te bieden en natuurlijk licht binnen te laten.

De tuinkamer mogelijkheden  zijn ongekend

Deco Zonwering biedt een breed scala aan mogelijkheden om uw droom tuinkamer te realiseren, voorzien van alle gemakken. Denk hierbij niet alleen aan stijlvolle designs maar ook aan automatisch bedienbare screens waarmee de lichtinval en temperatuur in de tuinkamer gemakkelijk te regelen is. We bieden tuinkamers die volledig afgesloten kunnen worden alsmede tuinkamers die deels kunnen worden afgesloten.

Tuinkamer advies gewenst?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en plan een persoonlijk adviesgesprek in. In onze showroom in Heesch bekijken we graag samen met u welke optie het beste aansluit bij uw wensen. Ook kunnen we u hier materialen, kleuren en manieren van bediening in het echt laten ervaren. Een tuinkamer is een investering waar u vele jaren, 365 dagen per jaar, van kan genieten. Neem daarom een weloverwogen besluit en laat u adviseren door onze ervaren experts.