Blogs over zonwering


Welke raamdecoratie kies ik bij een draaikiepraam?

Nieuwbouwhuizen schieten als paddenstoelen uit de grond. Nieuwbouwhuizen zijn tegenwoordig allemaal voorzien van draaikiepramen. Het ziet er mooi uit, kan zowel horizontaal als verticaal geopent worden, het biedt verschillende ventilatiestanden en de buitenkant van een draaikiepraam kan van binnenuit gelapt worden. Toch brengt een draaikiepraam ook een flinke uitdaging met zich mee: raamdecoratie. Lang niet alle raamdecoratie is geschikt voor draaikiepramen. Welke raamdecoratie kiest u bij een draaikiepraam?

Romazo Garant

Wij willen het beste bieden aan onze klanten, daar hoort in onze ogen het Romazo Garant keurmerk bij. Door het keurmerk te behalen kunnen we onze klanten de zekerheid bieden die ze verdienen na de aankoop van een product. Sinds heden voldoet Deco Zonwering aan de strenge kwaliteitseisen van Romazo en hebben wij het Romazo Garant keurmerk behaald!

Verschil infrarood en gas terrasverwarming

De tijd is aangebroken dat de zon steeds sneller weer onder gaat. Terwijl de dagen, meer dan eens, nog warm en prettig aanvoelen, voelen de avonden dan al snel wat kouder als de zon weg is. Toch wil je een mooie zomeravond hierdoor niet laten verpesten. Gelukkig biedt een terrasverwarming uitkomst, maar kiest u voor een terrasverwarming op gas of infrarood?

Voorkom insecten in huis

Nederland kent een heerlijke zomer dit jaar. Dagen achter elkaar hebben we genoten van warme en zonnige buitenlucht. De warmte houdt u overdag buiten door de ramen en deuren gesloten te houden. Later op de dag, als men geniet van een iets koelere zomeravond, wordt het huis afgekoeld door alles wagenwijd open te zetten. Als je dan naar binnen gaat, ontdekt u dat u een fout heeft gemaakt. Een huis vol vliegjes, muggen, spinnen en ander ongedierte als eindresultaat. Horren en hordeuren dienen als gemakkelijke oplossing voor dit probleem.

Zonwering aluminiumfolie

Het is de vraag van het moment. Wat is de beste manier om uw woning koel te houden. Met de bloedhete temperaturen van de afgelopen dagen speelt die vraag bij vele huisbezitters door het hoofd. In elke stad of dorp zijn er wel niet interessante geïmproviseerde oplossingen te vinden, maar waarom improviseren als u de komende jaren kunt genieten van ‘normale’ zonwering.

Terrasoverkapping

Het kwik is de afgelopen dagen flink gestegen in Nederland en mogelijk zetten de hoge (tropische) temperaturen zich de komende weken verder voort. Hoewel het overgrote gedeelte van Nederland altijd uitkijkt naar een warme en zonnige zomer, is het niet altijd fijn om op uw terras te zitten onder een bloedhete brandende zon.

Deco Zip screen windvast

Het zonnetje begint weer te schijnen, en het is heerlijk om buiten te zitten. Door het prachtige weer is de temperatuur lekker warm. In de avond kan het echter toch wat afkoelen wanneer de zon onder is en het wat begint te waaien. Het is dan wat minder aangenaam om nog buiten in de tuin te zitten.

Knikarmsysteem of Pergolino

De zomer komt er weer aan, tijd om lekker buiten te zitten! Dit is natuurlijk het fijnste onder een overkapping, om beschut te zitten tegen de felle zon en niet te verbranden, maar ook om droog te zitten bij een kleine regenbui. Een zonwering van de juiste kwaliteit is hiervoor een goede oplossing.

Zonwering duurzaam zonnepanelen

Het kan niet toepasselijker; zonwering op zonne-energie! Het aantal elektrische zonweringen blijft stijgen en daarbij zagen wij een nieuwe trend. Steeds vaker wordt er namelijk zonwering op zonne-energie aangevraagd. Een perfect antwoord op de steeds grotere vraag naar duurzaamheid van woningen.

Raambekleding Lente

De zon laat zich weer zien en dat betekent dat de ramen weer lekker open kunnen! Het frisse lente briesje waait weer door het huis en dat zorgt voor een aangename temperatuur. Het enige nadeel van deze openstaande deuren en ramen zijn de vliegende insecten die op deze manier vrij toegang krijgen tot uw woning.