Terrasoverkapping

Het kwik is de afgelopen dagen flink gestegen in Nederland en mogelijk zetten de hoge (tropische) temperaturen zich de komende weken verder voort. Hoewel het overgrote gedeelte van Nederland altijd uitkijkt naar een warme en zonnige zomer, is het niet altijd fijn om op uw terras te zitten onder een bloedhete brandende zon.

Het zonnetje begint weer te schijnen, en het is heerlijk om buiten te zitten. Door het prachtige weer is de temperatuur lekker warm. In de avond kan het echter toch wat afkoelen wanneer de zon onder is en het wat begint te waaien. Het is dan wat minder aangenaam om nog buiten in de tuin te zitten.

Knikarmsysteem of Pergolino

De zomer komt er weer aan, tijd om lekker buiten te zitten! Dit is natuurlijk het fijnste onder een overkapping, om beschut te zitten tegen de felle zon en niet te verbranden, maar ook om droog te zitten bij een kleine regenbui. Een zonwering van de juiste kwaliteit is hiervoor een goede oplossing.

Zonwering duurzaam zonnepanelen

Het kan niet toepasselijker; zonwering op zonne-energie! Het aantal elektrische zonweringen blijft stijgen en daarbij zagen wij een nieuwe trend. Steeds vaker wordt er namelijk zonwering op zonne-energie aangevraagd. Een perfect antwoord op de steeds grotere vraag naar duurzaamheid van woningen.

Raambekleding Lente

De zon laat zich weer zien en dat betekent dat de ramen weer lekker open kunnen! Het frisse lente briesje waait weer door het huis en dat zorgt voor een aangename temperatuur. Het enige nadeel van deze openstaande deuren en ramen zijn de vliegende insecten die op deze manier vrij toegang krijgen tot uw woning.

Verschil tussen screens en rolluiken

Als we de voor- en nadelen bekijken van verduisterende screens en rolluiken komen er duidelijke verschillen naar voren. Naast compleet verschillende systemen, zorgen ook de materialen voor wat verschillen.

Voordelen Plissé hordeur

Plissé hordeuren zijn de stijlvolle oplossing tegen insecten en pollen in huis. Geen last meer van beestjes en hooikoorts in huis!

Aluminium terrasoverkapping

Aluminium terrasoverkappingen zijn licht en supersterk! Ook biedt het materiaal eindeloos veel mogelijkheden in kleur en design. Wij leggen de voordelen graag uit! Lees het in deze blog.

Denkt u erover om shutters of jaloezieën aan te schaffen? Dan zult u gemerkt hebben dat de twee begrippen veel door elkaar gebruikt worden op het internet! Dat is verwarrend, want shutters en jaloezieën zijn zeker niet hetzelfde. Wij leggen u het verschil graag uit zodat u een goede keuze kunt maken voor de gewenste raamdecoratie.

Lichte of donkere houten jaloezieën

Bij het uitzoeken van houten jaloezieën is de kleurkeuze van groot belang. Door te gaan voor een kleur die mooi blend met het interieur creëert u een rustige en harmonieuze sfeer in huis. Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor juist een donkere of lichte kleur! In dit bericht vertellen wij u hier meer over en maakt u makkelijker uw keuze met Deco Zonwering.