Blogs over zonwering


Screens met Somfy automatisering - Deco Zonwering

In een tijdperk waarin technologie onze huizen steeds slimmer maakt, biedt Somfy Smart Home-oplossingen voor raamdecoratie en buitenzonwering. Deze innovatieve systemen stellen huiseigenaren in staat om hun smart raamdecoratie, smart zonwering en smart jaloezieën moeiteloos te bedienen en te automatiseren, wat resulteert in een ongekend niveau van comfort en gemak. Deco Zonwering is al jarenlang gespecialiseerd in de slimme oplossingen die topmerk Somfy biedt om uw raamdecoratie voor binnen- en buitengebruik volledig te automatiseren.

duo plissegordijen isolerend deco zonwering

Raamdecoratie is er in allerlei verschillende soorten, stoffen, kleuren en maten. Zo zorgen bijvoorbeeld gordijnen niet alleen voor een bepaalde sfeer in huis, maar hebben zij ook nog andere bijkomende voordelen. Denk hierbij aan verduistering of isolatie. Wanneer u ervoor kiest om isolerende raamdecoratie in huis te hangen, kan dit een positief effect hebben op de energierekening.

inside deco zonwering wave gordijn keuken

U kent het vast wel, foto’s in woonmagazines met van die perfect hangende gordijnen. Een gelijkmatig golvende plooi, zodat het gordijn er altijd keurig en recht bijhangt. De gordijnen met zo’n gelijkmatig golvende plooi worden ook wel wave gordijnen genoemd.

Paneelgordijnen raambekleding Heesch

Hoe kiest u de juiste gordijnen voor uw woonkamer Gordijnen in de woonkamer doen echt veel meer dan alleen het buitenhouden van licht of nieuwsgierige blikken. Ze zijn eigenlijk de sfeermakers van de ruimte. Gordijnen hebben namelijk het talent om een ruimte helemaal aan te kleden, een uniek karakter te geven en een fijne link […]

plissé gordijnen

Plissé gordijnen zonder boorgaten? Dat kan! Stel; het is eind van de middag en de zon staat al wat lager. U heeft net besloten om een paar uur thuis te werken. De laptop staat opengeklapt, de koffie is binnen handbereik; u bent klaar om productief aan de slag te gaan. Maar dan gooit de laagstaande […]

Houten jaloezie

Veel mensen kiezen voor houten jaloezieën vanwege de warme en natuurlijke uitstraling die ze aan een ruimte toevoegen. Het hout geeft een gevoel van authenticiteit en brengt een vleugje natuur naar binnen. Niet vreemd dus dat u houten jaloezieën mogelijk ook overweegt als raamdecoratie voor uw badkamer. Maar is dit materiaal wel de beste keuze voor deze specifieke ruimte?

Geen airco nodig met de juiste zonwering

De zomers worden steeds heter en langer. Daardoor wordt het steeds lastiger om de woning op een aangename binnentemperatuur te houden. Een hoop mensen hebben door de hoge temperatuur moeite om ’s avonds in slaap te komen.

Plissé hordeur Unilux

Muggensprays bieden directe bescherming, maar kunnen chemische stoffen bevatten en hebben een tijdelijk effect. Elektrische vliegenmeppers zijn handig om individuele muggen te doden, maar kunnen tijdrovend en ineffectief zijn bij grotere aantallen. Klamboes zijn een klassieke optie om je bed te beschermen, maar belemmeren soms de luchtcirculatie en kunnen onpraktisch zijn. Raamhorren zijn een populaire keuze, omdat ze muggen effectief buiten houden terwijl je toch kunt genieten van frisse lucht. Met diverse typen, zoals plissé hordeuren en horramen, bieden ze een duurzame en stijlvolle oplossing voor het weren van muggen en andere insecten, zonder dat je concessies hoeft te doen aan comfort en functionaliteit.

zonwering op zonne-energie

Automatisch bedienbare zonwering zonder boorgaten dankzij Somfy Solar IO. Wie elektrisch bedienbare zonwering zoekt, krijgt nog weleens te horen dat dit betekent dat er een elektrische aansluiting aangelegd moet worden. Met al het breekwerk van dien, want daarvoor moet er door de muur geboord worden. Gelukkig kunnen wij u vertellen dat dit helemaal niet nodig […]

Somfy automatische zonwering

Brel of Somfy voor uw automatische zonwering? Nu de lente eindelijk zijn intrede doet, snakken we massaal naar wat heerlijke uurtjes in de zon. Dat die zon over een maand alweer zo fel kan zijn, dat een beetje schaduw een welkome afwisseling is, kunnen we ons nu bijna nog niet voorstellen. Maar als u tegen […]