Solar Screen

Onze Solar Screen heeft de perfecte balans tussen kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. De compacte bovenbak zorgt voor de juiste bescherming van uw screendoek. De prachtige doekcollectie, in diverse transparanties, maakt elke kleurkeuze mogelijk. De windvaste Solar Deco Zip Screen maken wij tot maar liefst 4 meter breed!

De windvaste Solar Screen werkt op zonne-energie en is niet te vergelijken met een ‘normale’ windvaste screen. De Solar Screen is volledig autonoom en heeft geen aansluiting op het stroomnetwerk nodig. Dus geen boorwerk, kabelgoten over de muur en eventuele koppeldozen om stroom te verkrijgen. Dat is allemaal verleden tijd. Door de handige ingebouwde accu kunt u altijd uw screens aansturen, ook bij stroomuitval. Dit is de ideale buitenzonwering.

Solar bediening:

  • Elektrisch met afstandbediening, gevoed door zonne-energie
  • App bediening met iDiamant

Zonnepaneel op alternatieve plek

De geïntegreerde zonnecel en accu bevinden zich in de zeer compacte bovenbak van de Solar Screen, maar het zonnepaneel is ook los te monteren. Dit kan handig zijn wanneer de screen onder een dakgoot of overstek hangt. Het zonnepaneel van de Solar Screen is perfect te monteren op de gevel of onopvallend langs de geleider van de screen.