De juiste kleur voor uw zonwering kiezen

Bij het kiezen van een zonwering staan we natuurlijk altijd stil bij de kleurencombinaties. Maar wist u dat de kleurencombinatie ook bepalend is voor het veiligheidsniveau van uw zonwering?

U kunt zonwering kopen in diverse kleuren. We kiezen vaak ons favoriete kleurtje, of een die mooi aansluit bij de woning. Daarbij houden we vooral rekening met de kleuren van de stenen en kozijnen. Maar er is een belangrijk ding dat we niet mogen vergeten, als het gaat om kleuren kiezen voor de zonwering!

Het veiligheidsniveau van de kleur

Het kleurgebruik is erg belangrijk voor het beschermingsniveau van de zonwering tegen UV-straling. Gaat u voor een prachtige lichte kleur? Hou er dan rekening mee dat deze sneller UV-licht doorlaten dan een model met donkere kleuren. Zonweringen met donkere kleuren zou u kunnen vergelijken met een goede zonnebrandcrème. Eentje met een hoge beschermingsfactor. Mits u veilig onder de zonwering blijft zitten natuurlijk! En precies om die reden raden wij bij Deco Zonwering altijd aan om te kiezen voor een zonwering met donkere kleuren. Zo kiest u namelijk automatisch voor een hogere veiligheid, terwijl u geniet van het heerlijke weer buiten.

Welke kleurencombinatie kiest u?

Wilt u een strak antraciet grijs doek? Of toch liever een gestreept doek in een vrolijke kleur? Bij Deco Zonwering maken wij al onze zonneschermen op maat en volledig naar eigen smaak.

Doe inspiratie op door onze opgeleverde projecten of breng een bezoek aan onze showroom in Heesch en laat u deskundig voorlichten! Aarzel niet en bel of mail ons direct voor het maken van een afspraak.

Voorbeelden van zonneschermen die op maat zijn gemaakt